(P) Vara asta, completează-ți garderoba cu cea mai potrivită încălțăminte de damă

De Unica.ro, pe

Pentru o femeie, încălțămintea este un accesoriu care o reprezintă și o scoate din anonimat. În funcție de sezon, de eveniment, de stilul ei, ea își alege încălțăminte de damă care să îi reflecte personalitatea.

Vara este sezonul cel mai puțin pretențios la încălțăminte și cel mai versatil. Poți alege ca la rochiță aceea de vară cu model floral să asortezi o pereche de sandale cu platformă sau o pereche de teneși lejeri. La pantalonii scurți poți asorta o pereche de papuci cu fundă, care să fie piesa statement de vară, care atrage privirile.

Atunci când mergi la evenimente business, poți alege o pereche de pantofi sau sandale cu toc micuț, ca să te simți confortabil în timp ce întreții atmosfera și cunoști persoane noi, iar dacă mergi la o cină în oraș, sandalele roșii, aurii sau în culori îndrăznețe vor face din ține atracția serii.

Cum alegi tipul de încălțăminte de damă potrivit pentru tine?

  • Alege în funcție de scopul pentru care îți cumperi acea încălțăminte: e pentru un eveniment monden (poți alege niște pantofi sau sandale cu toc) sau pentru plimbări (în acest caz ai nevoie fie de teneși, fie papuci sau sandale, fie sandale de tip platformă)?
  • Vrei să o porți ocazional sau zilnic? Dacă porți ocazional, poți alege ceva cu toc, însă dacă vrei să o porți zilnic, trebuie să fie cât mai confortabil și ușor, așa că mai bine eviți tocurile înalte. Eventual, ai putea alege o încălțăminte tip platformă sau cu un toc mic și mai gros.
  • De ce stil ai nevoie? Casual, elegant, sport sau un stil neutru pentru a-i purta la cât mai multe ocazii, poate chiar zilnic?
  • Câte alte perechi de încălțăminte mai ai, pe care le porți? Poate nu te-ai gândit că acest aspect contează, însă dacă îți cumperi o singură pereche de papuci pentru fiecare sezon, ar fi cazul să achiziționezi ceva de piele, de foarte bună calitate, care să reziste în timp.
  • Alege în funcție de forma piciorului și de ce trăsături vrei să pui în valoare. Dacă ai picioarele groase, specialiștii recomandă să nu porți sandale tip platformă sau pantofi cu tocul gros, iar dacă ai piciorul cu glezna foarte subțire, ar fi bine să eviți pantofii cu toc cui.

De ce să alegi încălțămintea dintr-un mall online?

Orice tip de încălțăminte damă ai alege, asigura-te că este creată din materiale de calitate (preferabil din piele) și că este confortabilă. Alege să comanzi dintr-un mall online, pentru că îți poți crea o garderoba pentru vară dintr-un singur loc, la doar câteva click-uri distanță. În plus, te poți inspira în alegerile tale de la modelele de pe site, în funcție de forma corpului tău.

Simte-te inspirată să te simți frumoasă prin toate modelele de încălțăminte de damă care s-ar potrivi stilului tău. Nu îți fie frică să încerci ceva diferit, să adaugi un strop de îndrăzneală și personalitate garderobei tale. Important este să îți placă de tine atunci când te privești în oglindă și să te simți bine în pielea ta.

Chiar dacă “haina face pe om” și poți alege orice tip de îmbrăcăminte vrei dintr-un mall online cu produse de calitate, o pereche de pantofi sau de sandale cu toc îți pune forma piciorului în valoare, iar tu ești pregătită să te simți apreciată oriunde mergi.

Alege ALLON să fie locul tău de suflet. Așa cum îi spune și denumirea, în acest mall online poți găsi orice articole de încălțăminte damă, în culori îndrăznețe sau în culori visătoare cu tonuri calde. Descoperă ofertele create special pentru tine la toate articolele și inspiră-te din toate categoriile de produse, ca să te simți completă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter