(P) Vedeta verii: costumul de baie pe care trebuie să îl ai

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 iunie 2020, 12:47

 

În sfârșit a venit vara. Înghețată, seri călduroase de vară dar mai ales vremea concediilor. Deși anul acesta o să petrecem concediul cel mai probabil în România, asta nu înseamnă că nu trebuie să acorzi atenție asupra ținutei de plajă. Este timpul să fii inspirată. Un costum de baie care se potrivește perfect este o garanție a încrederii în sine.

Simplitatea este frumoasă

A trecut mult timp de când costumele de baie întregi erau considerate clasice și banale. Acestea pot fi foarte sexy. În această vară, alege-l pe cel care ți-a atras imediat atenția. Modelele și culorile vibrante sunt permise. Aceste costume de baie sunt excelente și în cazul în care dorești să maschezi micile imperfecțiuni.

Clasic la prima vedere. Apoi o să îi descoperi rafinamentul. Croiul simplu alături de inserțiile transparente (din părțile laterale) îi adaugă o notă sexy. Bretelele sunt detașabile. O piesă elegantă, potrivită și pentru doamnele mai în vârstă.

(P) Vedeta verii: costumul de baie pe care trebuie să îl ai

Costum de baie Melisa, Astratex.ro

Costum de baie ca accesoriu vestimentar

În sensul în care costumul de baie nu trebuie să fie doar un articol practic din garderoba ta ci și să îți decoreze corpul la plajă iar tu să te simți minunat și să te bucuri de privirile admirative. Pariază pe culori mai îndrăznețe și croieli interesante.

Slipul cu talie mai înaltă aparține anilor optzeci și anilor nouăzeci. Acest tip de croială alungește optic picioarele iar croiala braziliană îți oferă un bronz frumos. Cupele cu pernițe Push-Up detașabile, completate de benzi, nu trebuie să îți lipsească în această vară. Costumul de baie Marbella este disponibil în două variante de culori – roșu și negru.

(P) Vedeta verii: costumul de baie pe care trebuie să îl ai

Costum de baie Marbella Red, Astratex.ro

(P) Vedeta verii: costumul de baie pe care trebuie să îl ai

Costum de baie Marbella Black, Astratex.ro

Un pariu sigur

Dacă ești mulțumită de silueta ta, poți opta pentru un model clasic de care nu te vei plictisi niciodată. Design-ul minimalist va atrage admirația celor din jur. Efectul fin Push-up va adăuga o notă sexy curbelor tale. Slipul îți evidențiază frumusețea formelor.

Costumul de baie Andy are pernițe Push-up detașabile iar astfel tu poți alege volumul dorit. Se leagă în spatele gâtului, accentuând zona decolteului.

(P) Vedeta verii: costumul de baie pe care trebuie să îl ai

Costum de baie Andy, Astratex.ro

Modelul tip animal print a fost un succes în ultimii ani. Costumul de baie două piese Marcella, de lux, de la brand-ul italian Vacanze, este excelent pentru pielea bronzată. Cupele triunghiulare au pernițe detașabile și conferă o formă frumoasă chiar și în cazul sânilor mai mici. Slipul cu șnururi practice în părțile laterale și tiv decorativ reprezintă cireașa de pe tort.

(P) Vedeta verii: costumul de baie pe care trebuie să îl ai

Costum de baie doua piese Marcella, Astratex.ro

Decolteu magic 

Pentru posesoarele unui bust generos și a unor forme voluptuoase, alegerea costumul de baie trebuie făcută cu atenție. Alegerea acestuia este importantă deoarece dacă acesta nu se potrivește ca o mănușă, atunci poate scădea încrederea în sine. În acest costum de baie te vei simți ca o zeiță.

O alegere excelent pentru femeile cu forme voluptuoase. Croiala cupelor este suficient de adâncă iar slipul are o talie înalta care poate fi ajustată în funcție de necesitate. Sănii și burtica ta sunt sub control iar tu te poți bucura de distracția verii.

(P) Vedeta verii: costumul de baie pe care trebuie să îl ai

Costum de baie Carlotta, Astratex.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter