(P) Voglia a cucerit vedetele din showbiz

De unica, pe Ultimul update Luni, 18 februarie 2019, 12:55

Moda îşi face simțită prezența constant în viața unei persoane. Moda contează. Pentru economie, pentru societate și pentru fiecare dintre noi personal. Mai repede decât orice altceva, ceea ce purtăm povestește despre cine suntem sau cine vrem să fim.

Voglia îşi doreşte să fie un lider global în industria modei, împuternicind inovația și designul pentru a oferi satisfacția totală a clienților. Voglia are misiunea de a inova, a conduce, a îmbunătăţi şi a furniza clienților la nivel global produse și servicii de cea mai bună calitate. Voglia ne surprinde deoarece dezvoltă idei grozave iar ambiția lor este de a face o diferență pe piaţa modei.

Prima impresie contează. Când începeți să acordați o atenție deosebită asupra a ceea ce purtați, vă veți simți altfel. Aceasta include calitatea muncii altora și, cel mai important, calitatea propriei dvs. lucrări.

Moda este cu siguranţă o parte integrantă a societăţii noastre. Femeile acordă întotdeauna o mare atenție rochiilor și aspectului lor.

Oamenii au încercat întotdeauna să difere unul de celălalt. Nu e de mirare că vedetele poartă rochii la modă, iar Voglia a cucerit vedetele din showbiz. Hainele determină statutul nostru social. Nu este un secret că femeile la modă folosesc rochii deosebite în beneficiul lor. Mara Bănică de exemplu poartă rochiile Voglia şi putem recunoaşte că arată excelent in ele.

Este posibil să spunem că moda este un fel de artă. Voglia ne ajută să descoperim rochii admirabile și neobișnuite care pot accentua cu precizie poziția și valoarea socială. Adesea, rochiile Voglia pot fi purtate la evenimente deosebite, de aceea şi vedetele poartă rochiile lor.

La petreceri, în platourile de filmare sau chiar pe stradă, vedetele radiază datorită rochiilor pe care le poartă. Vedetele din showbiz arată minunat iar rochiile sunt piese indispensabile femeilor elegante.

  • Salopetă elegantă roz pudră purtată de Mara Bănică

(P) Voglia a cucerit vedetele din showbiz

Salopetele sunt confortabile şi elegante. În plus, aceasta salopetă roz pudră arată excelent pe Mara Bănică. Aceasta este o salopetă lungă, de ocazie, accesorizată cu volane iar croiul salopetei este uşor evazat.

Rozul poate fi măgulitor dar acest roz pudră este deosebit. Culoarea roz și feminitatea sunt legate între ele. Aceasta salopetă elegantă va scoate în evidenţă personalitatea aşa că îndrăzniţi să o purtaţi.

  • Rochie lungă elegantă cu voal mint

(P) Voglia a cucerit vedetele din showbiz

Culoarea răcorii, prospețimii și briza mării, culoarea cocktailului vostru preferat, culoarea vigorii și a curajului. Totul e despre culoarea rochiei purtată de Mădalina Bălan. Această nuanţă mint a rochiei elegante este energizantă, fabuloasă și diferită de alte rochii.

Din ce în ce mai multe vedete din showbiz poartă rochii Voglia iar această rochie nu este una doar elegantă ci şi electrizantă. Lăsaţi-vă îmbrăţişată de simplitatea şi eleganţa unei rochii de seară lungi în cele mai delicate tonuri de verde pastel. Confecţionată din voal fin, rochia lungă de seară se remarcă prin detaliile florale din zona pieptului, dar şi prin bustul fronsat care va pune în lumină feminitatea.

  • Rochie bej sport cu buzunare laterale

(P) Voglia a cucerit vedetele din showbiz

Această rochie bej sport cu buzunare laterale este purtată de Adriana Bahmuteanu. Rochia este ca o invitație deschisă pentru a vă îmbrăca extrem de confortabil. Nu este nevoie să purtați tocuri sau să vă puneţi accesorii, această rochie sport cu buzunare laterale este o rochie de zi bej cu dungi colorate, o rochie casual-sport cu un  croi drept, dungi colorate la mâneci şi mâneci scurte, o rochie pe stilul dvs.

Purtarea unei rochii bej sport sugerează că sunteți o femeie activă, creativă și interesantă. Această culoare încurajează inteligența, așa că intenționați să o purtați în zilele grele de lucru atunci când aveți nevoie de un plus de inspirație. Rochia are un decolteu în V şi este prevăzută cu buzunare laterale.

  • Rochie scurtă din catifea cu tull la mâneci

(P) Voglia a cucerit vedetele din showbiz

Această rochie scurtă din catifea cu tull la mâneci  este purtată de Mara Bănică şi demonstrează preferința vedetelor din showbiz pentru eleganță și lux.

Una dintre cele mai măgulitoare și versatile culori, negru, este iubită în îmbrăcămintea femeilor pentru capacitatea sa de a da corpului iluzia de a fi mai subțire. Culoarea negru simbolizează multe lucruri: puterea, eleganța, luxul și autoritatea.

Rochia scurtă purtată de Mara Bănică este senzuala și minunată. A fi atrăgător este scopul pentru noi toți. Ce modalitate mai bună decât să vă îmbrăcați într-o rochie scurtă, care vă arată picioarele?

  1. Fustă conică Voglia din piele ecologică

(P) Voglia a cucerit vedetele din showbiz

O fustă conică din piele ecologică la fel ca cea purtată de Mara Bănică nu trebuie să vă lipsească din dulap. Fără îndoială, pielea este unul dintre cele mai sexy și mai luxoase materiale care pot fi purtate. Fusta conică Voglia din piele ecologică este dublată cu milanez. Fusta are o croială conică, tăieturi ornamentale, şliţ la spate şi se închide cu fermoar ascuns. De aceea vedetele din showbiz optează pentru diverse accesorii sau piese precum această fustă din piele ecologică pentru a fi la modă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter