(P) Vrei să porți cercei argint? Află cum să faci asta pentru a arată mereu impecabil

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 septembrie 2020, 11:07

Alegerea unei perechi de cercei argint nu este întotdeauna ușoară. Într-adevăr, nu numai că acești cercei trebuie să se potrivească cu gusturile și dorințele noastre, ci trebuie să se îmbine armonios și cu forma feței, coafură, culoarea pielii și a ținutei. În funcție de ocazie și de tendințele modei, cerceii își schimbă stilul pentru a fi purtați de toate femeile. Iată câteva sfaturi pentru alegerea următoarei perechi de cercei din argint.

Ce cercei din argint alegi pentru un eveniment important precum nunta?

Dacă există o ocazie în care acordăm atenție celui mai mic detaliu, aceasta este propria căsătorie. Trebuie să alegi rochia, dar și pantofii, un buchet și o multitudine de accesorii, inclusiv bijuterii. Și acestea trebuie să transforme total tânăra mireasă, precum și ținuta ei. Atunci când îți alegi cerceii de nuntă, ia în considerare stilul rochiei tale. Dacă este albă și sofisticată, o pereche simplă de cercei din argint cu zirconia alb va fi suficientă pentru a pune accentul pe față, mai ales dacă ai părul strâns în coc. Întotdeauna eleganți și rafinați, cerceii candelabru sunt, de asemenea, o necesitate pentru bijuteriile de nuntă. Alege cerceii în funcție de celelalte bijuterii: brățări, colier, diademă și bineînțeles, inel de logodnă și verighetă.

Dacă ești invitată la o nuntă, pariază și pe eleganța ținutei și a bijuteriilor. Cerceii din argint discreți sunt întotdeauna cea mai bună opțiune pentru acest tip de eveniment. Dar este, de asemenea, destul de posibil să alegi calea originalității, cu cercei fanteziști, cu pietre colorate.

Ce fel de cercei porți cu ochelari?

Dacă îți alegi cerceii din argint în funcție de coafură și ținută, este de asemenea important să știi cum să îi porți cu ochelarii. De vedere sau de soare, ochelarii oferă cele mai variate materiale, culori și forme. Atât de multe, încât nu este întotdeauna ușor să alegi o pereche de cercei din argint asortați. Încearcă mai întâi să coordonezi dimensiunea bijuteriilor și a ochelarilor. În mod ideal, aceste accesorii nu concurează între ele. Joacă-te cu contrastele, mai ales în ceea ce privește culorile pietrelor. Și nu ezita să faci câteva teste în fața unei oglinzi pentru a te asigura că alegi perechea potrivită de cercei.

Ce cercei porți la o petrecere?

Pentru o seară formală, nu trebuie să îți lipsească o frumoasă pereche de cercei din argint. Pentru a străluci puternic, nu ezita să alegi modele de cercei împodobiți cu zirconia sau orice altă piatră prețioasă. Pietrele fine sunt de asemenea recomandate. În orice caz, pentru această ocazie, vei putea în cele din urmă să porți cele mai prețioase și mai frumoase bijuterii. Răsfață-te! Indiferent dacă este vorba despre cercei discreți sau bijuterii exuberante, care împodobesc întreaga ureche, precum earcuff, bijuteriile tale te vor face să strălucești și să îți sporești atracția.

Ce cercei să porți la o rochie de dantelă?

Rochiile din dantelă sunt caracterizate prin lejeritate și finețe. Pentru a le asorta cu bijuterii, de ce să nu joci pe aceleași coduri? Adopta cerceii fini și discreți, care îți vor evidenția perfect ținuta. Pentru a evidenția latura romantică a rochiei tale, poți alege și cercei din argint în formă de evantai sau în formă de fluturi, care duc cu gandul la ceva ușor, diafan. Modelele filigranate se vor potrivi, de asemenea, cu dantela rochiei tale.

Ce cercei să porți dacă ai mai multe găuri în urechi?

Ai mai multe găuri sau piercing-uri în urechi? Nu știi ce cercei să să poți? Ai mai multe soluții la dispoziție. Prima este potrivirea diferitelor perechi de cercei. De exemplu, poți alege cercei cu culori diferite și chiar dimensiuni diferite. Poți purta, de asemenea, diferite tipuri de cercei, cum ar fi o mică creolă și un cercel pe lobul urechii. În cazul în care ai mai multe găuri în urechi, lasă-te transportată de imaginație.

Ce cercei să porți în funcție de stil?

Cerceii din argint nu sunt costisitori. Așa că, pentru a-ți îmbunătăți ținuta în fiecare zi, este mai bine să ai o gamă largă de cercei din argint din care să alegi, astfel încât să îi poți asorta perfect la fiecare outfit. Printre elementele esențiale pe care trebuie să le ai în cutia de bijuterii se numără cerceii cu perle sau cristale, care nu vor avea egal în ceea ce privește înfrumusețarea unei rochii sobre sau a unui costum pentru job. Pentru un stil mai urban, poți opta și pentru cercei fantezie. Cerceii candelabru pot decora, de asemenea, cu gust, o rochie fără bretele. Fii atentă la lungimea lor. Aceștia nu ar trebui să fie prea mari, deoarece acest lucru îți poate împiedica oarecum mișcările capului.

Dacă alegi cercei cu pietre, ce culori să fie acestea?

Din nou, este important să nu greșim! Cuvântul cheie în această chestiune este moderația. Așadar, evită culorile strălucitoare ale pietrelor dacă ținuta ta este deja colorată, deoarece ai putea să arăți precum un pom de de Crăciun. În schimb, ținutele întunecate sau foarte simple pot fi asortate, în general, cu cercei mai sofisticați sau chiar mai impunători. Pot deveni apoi un adevărat punct de atracție și se pot remarcă că element central al look-ului tău. Pentru alegerea culorilor, este, de asemenea, esențial să respectăm anotimpurile. Într-adevăr, nu purtăm aceleași culori iarna că vara. Toamna, de exemplu, nuanțele de portocaliu și maro ale pietrelor sunt preferate față de nuanțele mai dinamice, precum albastru sau roșu, care sunt culori de vară.

Aplicând aceste sfaturi și alegând cercei din argint de la magazine de top precum hypnotica.ro, vei avea mereu o ținută impecabilă, fără a face greșeli de stil.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter