(P) Vrei să te bucuri de o cafea Julius Meinl acasă sau la birou? Iată cum trebuie să procedezi!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 decembrie 2020, 15:03

Momentul cafelei este un ritual nelipsit din viata de zi cu zi. Indiferent că este vorba de începutul unei zile aglomerate, de o pauză binemeritată sau de momentul de după masă,  întotdeauna „merge” o cafea aromată și intensă, care să îți ofere relaxarea de care ai nevoie.

Optează pentru calitatea absolută și apelează cu încredere la experiența H2On pentru a te bucura de o cafea Julius Meinl de excepție. Iată câteva oferte de care trebuie să profiți pentru a savura cea mai bună apă, cafea sau ceai indiferent dacă te afli acasă sau la birou!

Cu espressorul potrivit, totul e mai ușor!

Cei care au încercat o cafea Julius Meinl pregătită „ca la carte” s-au îndrăgostit iremediabil de aroma unică a acesteia și nu vor să se mai întoarcă la vechile metode de a bea o cafea. Dacă te numeri printre aceștia, ești norocos pentru că H2On îți oferă ocazia să te bucuri în fiecare zi de cafeaua vieneză preparată excepțional. Iată cum trebuie să procedezi!

Te poți bucura de un espressor Julius Meinl Cino cu ajutorul ofertei H2On. Pachetul acesta îți oferă gratuit 8 cutii de capsule de cafea JM Inspresso în momentul în care achiziționezi aparatul de cafea. Printre avantajele acestui espressor se numără și designul funcțional, aspectul elegant, precum și faptul că este ușor de folosit.

(P) Vrei să te bucuri de o cafea Julius Meinl acasă sau la birou? Iată cum trebuie să procedezi!

Cafea, apă H2on și ceaiuri Julius Meinl – totul într-un singur loc!

Dacă ești pasionat de cafeaua Julius Meinl, înseamnă că nu te mulțumești decât cu ce-i mai bun! Din acest motiv, ar trebui să explorezi ofertele H2On disponibile pentru persoane fizice și juridice, mulțumită cărora te poți bucura de produse și servicii de înaltă calitate la preț redus.

De pildă, persoanele fizice care achiziționează 2, 3 sau 4 cutii de capsule cafea JM Inspresso și, opțional, cutii de ceaiuri la plic primesc gratuit 2, 3, respectiv 4 bidoane de apă H2On. Pentru a descoperi mai multe despre acest pachet, accesează cu încredere platforma online a companiei H2On.

De asemenea, există oferte de nerefuzat pentru companii. Spre exemplu, 3 bidoane de 19 litri cu apă H2On sunt oferite gratuit în momentul în care au fost achiziționate 8 pungi de cafea JM Cremcafe sau 4 cutii de cafea JM Professional alături de 2 cutii de ceai la plic Julius Meinl. 

Companiile mici pot beneficia de pachetul în care 4 cutii de cafea capsule JM Professional garantează 2 bidoane de apă H2On gratis, iar firmele mari primesc 4 bidoane de apă 19 litri gratis de fiecare dată când achiziționează 8 pungi de cafea boabe Julius Meinl Cremcafe împreună cu 3 cutii cu plicuri de ceai JM.

Apa H2On beneficiază de certificarea oferită de International Taste Institute, aspect care garantează excelența purității și a gustului său. Reține că, în fiecare dintre ofertele menționate anterior, bidoanele de apă se oferă gratuit în custodie, însă trebuie returnate către H2On odată ce au folosite. 

Pentru a descoperi gama variată de ceaiuri și cafea Julius Meinl, accesează site-ul companiei H2On. Apelează cu încredere la aceste oferte și bucură-te de cea mai bună cafea Julius Meinl la birou sau chiar la tine acasă! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter