(P) Revelion în Israel la tariful special de 539 euro, în perioada Black Friday!

De Unica.ro, pe

Israel, cel mai important loc de pelerinaj pentru comunitățile de creștini, evrei și musulmani, este destinația ideală unde să petreci Anul Nou dacă ți-ai propus să te regăsești spiritual în orașele biblice. 

Tarif imbatabil la circuitul de Revelion în Israel!

Puternic adâncită în istorie, Țara Sfântă este locul unde să pornești pe urmele Mântuitorului începând cu orașul nașterii, Bethleem, pe drumul minunilor și al vindecărilor în Cana Galileei sau spre cel dramatic al Răstignirii în Ierusalim. Sunt o mulțime de obiective pe care să le bifezi într-o călătorie în Israel, iar Europa Travel te invită în circuitul de Revelion cu plecări din 26 și 29 decembrie, să descoperi cea mai mare parte dintre ele.

Cu ocazia campaniei de Black Friday desfășurată online pe europatravel.ro în perioada 22-23 noiembrie, Europa Travel a pregătit o reducere extra de 10% pentru circuitul de Anul Nou în Israel, beneficiind de tariful special de 539 euro/persoană! Oferta este valabilă doar pentru plata online cu cardul în perioada 22-23 noiembrie pe site-ul agenției, în limita locurilor disponibile!

Israel – centrul spiritualității

Destinație a contrastelor, Tel Aviv se învârte între istorie, religie și modernitate. Orașul Alb cu cea mai dezvoltată viață de noapte din Orientul Mijlociu te întâmpină cu plaje paradisiace de la Mediterană și impresionanta cetate Jaffa, veche de mai bine de 2000 de ani. Aici se îngrămădesc numeroase muzee (cele mai multe pe metru pătrat din lume), bisericuțe, magazine cochete și restaurante tradiționale, zona istorică fiind catalogată drept cea mai boemă din Tel Aviv. 

Continuă călătoria spre Ierusalim, un oraș-monument puternic ancorat în istorie, un teritoriu unde se întâlnesc cele trei mari religii monoteiste ale lumii și pe care îl vei bate la pas, alături de Europa Travel. 

Pătrunde în Cetatea Ierusalimului prin masiva poartă fortificată a Sfântului Ștefan, acesta este punctul de unde începe efectiv Drumul Crucii. Artera Via Dolorosa este marcată prin 14 puncte ce semnifică opririle lui Hristos ce a dus pe umeri Crucea până la Golgota. O puternică semnificație religioasă pentru creștini o are Biserica Sfântului Mormânt, locul Învierii lui Hristos, de unde vei porni spre Cartierul Evreiesc, locul unde se află Zidul Plângeri, și mai departe către Muntele Măslinilor și Grădina Ghetsimani, ale zone cu puternic impact religios. 

Locuri ce respiră istorie și religie

Opțional, Europa Travel îți propune o excursie ce îți aduce în prim plan Yardenit, un spațiu amenajat special pentru ca pelerinii să poată intra în apele sfinte ale Botezului, satul biblic Capernaum și Tabgha, așezarea unde vei vizita Biserica Înmulțirii pâinilor și a peștilor. Primele dintre minunile înfăptuite de Hristos  au avut loc în Cana Galileei, de menționat fiind transformarea apei în vin la Casa Nunții. În continuarea călătoriei vei mai bifa Nazaret, orașul unde Sfânta Familie a locuit o vreme, Cezareea, un important centru creștin, Haifa, una dintre perlele exotice ale Israelului cunoscută îndeosebi pentru Templul Religiei Bahai. Dar și Masada, fortăreața unde a avut loc rezistența eroică a iudeilor, ținutul deșertic Qumran cu oprire la Marea Moartă și Ierihon, considerat a fi cel mai vechi oraș de pe pământ.

Pășește în 2020 în Bethleem, un oraș important din perspectivă religioasă pentru că aici s-a născut Hristos, fiind totodată identificat ca locul nașterii și încoronării Regelui David. O plimbare în centrul vechi îți descoperă Piața Ieslei cu Biserica Nativității, Grota Laptelui unde s-a refugiat Sfânta Familie în timpul masacrului comandat de Irod, dar și Biserica Sfânta Ecaterina.

de Mădălina Isar  

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Black Friday

Circuit Revelion Israel – tarif special: 539 euro/persoana, 7 nopti de cazare in Bethleem cu mic dejun si cina la hotel 3*, transport avion, transferuri si vizite cu autocar local conform program, ghid local, asistenta turistica. *Reducere extra de 10% din tariful de 599 euro + Bonus: cina festiva de Revelion – valabil pentru plata online cu cardul în perioada 22-23 noiembrie, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter