5 zodii care au ghinion la bani în toamna 2020

De Unica.ro, pe
Toamna lui 2020 vine cu vești proaste la capitolul finanțe pentru câteva zodii. Fie că vor pierde bani, vor fi nevoiți să facă cheltuieli neprevăzute sau pur și simplu se vor bloca anumite sume, cumpătarea este cuvântul cheie pentru acești nativi în următoarea perioadă. 

Cei născuți sub semnele acestor 5 zodii vor trebui să se abțină de la cheltuieli majore, tranzacții, investiții, distracții, împrumuturi sau credite, dacă nu vor să se descurce cu banii fără să acumuleze datorii în următoarele luni.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

5 zodii care au ghinion la bani în toamna 2020

Zodia Berbec

Cei născuți în zodia Berbec ar fi bine să se gândească de două ori înainte să scoată bani din buzunar în toamna lui 2020. Tentațiile nu vor lipsi, mai ales că pofta de distracții va fi mare, dar s-ar putea să regrete amarnic cheltuielile necalculate.

Zodia Gemeni

Gemenii nu vor avea parte de o perioadă prea bună în ceea ce privește finanțele. Ar trebui să evite să facă cheltuieli prea mari sau investiții și să își facă o strategie cu privire la acest capitol, mai ales dacă împart banii cu partenerul de cuplu.

Zodia Capricorn

Nativii zodiei Capricorn se află printre ghinioniștii zodiacului. Nu stau bine la capitolul finanțe și nici nu sunt șanse să-și revină prea curând. Ar face bine să aibă grijă de finanțele lor până situația le va fi mai favorabilă.

Citește și: 5 zodii care ar muta munții pentru tine

Zodia Vărsător

Nici nativii din zodia Vărsător nu o vor duce prea bine din punct de vedere financiar în lunile de toamnă. Trebuie să fie foarte atenți pe ce cheltuiesc fiecare leu, dar mai ales să nu facă niciun fel de investiție în ideea că pot câștiga bani rapid și ușor.

Zodia Pești

Nativii din zodia Pești ar trebui să evite cu orice preț să dea sau să ia bani cu împrumut. Este posibil să nu primească anumite sume la timp sau să piardă o parte din câștiguri și asta să le complice situația financiară destul de mult.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter