Mercur intră în retrogradare în Săgetător și va afecta toate zodiile. Află cum te influențează!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Duminică, 18 noiembrie 2018, 10:28
Planeta Mercur va intra în retrogradare în zodia Săgetător pe data de 18 noiembrie 2018 și va merge în sens invers până pe 1 decembrie, atunci când va intra în zodia Scorpion, zodie pe care, de asemenea, o va tranzita în sens invers timp de 6 zile. În seara de 6 decembrie, Mercur își reia mersul direct prin semnul Scorpion până pe 13 decembrie, când va intra în mers direct prin zodia Săgetător, zodie în care se află și Jupiter, Marele Benefric al zodiacului.

Mercur este planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, iar atunci când este retrogradă, adică atunci când merge aparent invers, ne atrage atenția asupra aspectelor și situațiilor peste care am trecut în perioada în care se afla în mers direct. La modul general, Mercur retrograd aduce probleme de comunicare, blocaje în exprimare și defecțiuni la aparatură și la tot ce ține de mijloc de transport, inclusiv amânări de călătorii. Din punct de vedere astrologic, retrogradarea este privită ca un mers înapoi al planetei, iar din punct de vedere astronomic înseamnă că planeta Mercur se află cel mai aproape de Pământ. Iată cum influențează fiecare zodie în parte Mercur retrograd prin Săgetător!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să aibă mare grijă la călătoriile întreprinse în această perioadă. Dacă pleacă în delegații pot avea parte de încurcături și obstacole în ducerea la bun sfârșit a traseului și a sarcinilor. Sunt sfătuiți să fie atenți la comunicare, deoarece mesajele pot fi transmise, dar și înțelese greșit. Perioada excelează în blocaje de comunicare și stări de confuzie.

Taur

Cei născuți în zodia Taur trebuie să acorde o deosebită atenție sectoruluyi financiar, deoarece în toată această perioadă sunt tentați să cheltuie peste măsură și astfel să intre în datorii sau să-și termine economiile. Nu este recomandat ca nativii să facă investiții financiare sau tranzacții ed amploare în această perioadă.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să aibă grijă la modul de relaționare cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, dar și cu persoana iubită. În toată această perioadă pot interveni blocaje majore de comunicare și unele relații se pot destrăma din cauza neînțelegerilor sau ca urmare a unor mesaje interpretate în mod eronat.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să-și reevalueze sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă, dar și ofertele de job primite. De asemenea, sunt sfătuiți să evite conflictele cu colegii de muncă și să aibă grijă la dialogul cu șefii și superiorii. Pot interveni situații tensionate de natură să-i facă pe nativi să-și dea demisia, să renunțe, să abandoneze un proiect însă li se cere să aștepte ieșirea lui Mercur din retrogradare pentru a lua o astfel de edcizie radicală.

Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să aibă mare grijă la comunicarea cu partenerul de viață și cu copiii, deoarece pot apărea situații tensionate, la limită, de natură să conducă la deteriorarea unor legături, fie ele și solide. Pe de altă parte, se cere o reevaluare a activităților artistice și de creație, acolo unde este cazul, și atenție la negocierea vânzării unor opere de artă, capitol unde ar putea fi păcăliți, înșelați.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care discută cu membrii familiei, deoarece conflictele se pot naște din nimicuri, însă pot afecta relațiilem fie ele și solide și extrem de apropiate. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să reevalueze o situație ce vizează locuința, iar dacă este vorba de o vânzare, cumpărare, închiriere de casă, atunci negocierea nu va fi punctul lor forte și ar trebui să amâne evenimentul.

Citește și – Evenimentul astrologic al anului 2018: Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră în semnul Săgetător 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter