Care este definiția succesului pentru fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole, pe
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă succesul pentru tine? Care este pragul peste care trebuie să treci pentru a-ți atinge propriul succes? Cum îți definești succesul personal?

Ține cont că succesul poate fi înșelător, că succesul implică și eșec, în cele mai multe cazuri, și mai ales ține cont că eșecul trebuie măsurat cu propriul tău instrument de măsură și nu cu cel al altora, pentru că atunci se poate produce un dezechilibru care cu greu va fi rezolvat. Succeesul este, de fapt, o provocare. Iată mai jos o cale de a-ți da seama care este o posibilă definiție a succesului personal raportată la zodie, deci la poziția Soarelui, reprezentant al personalității tale, într-un semn zodiacal.

Citește și – Coronavirus, o abordare astrologică. Când se va sfârși criza și ce impact va avea asupra omenirii

Berbec

Tu ai nevoie să fii constant motivată și indiferent ce proiect dezvolți, dacă ajungi în faza de suficiență, de apogeu, și dincolo nu mai este nicio treaptă de atins, pentru tine situația nu mai prezintă interes. Succesul pentru tine este o adevărată provocare și vei considera că l-ai atins atunci când ambiția ta ți-a fost satisfăcută, aici referindu-ne la o ambiție constructivă, atunci când pereseverența ta și-a atins scopul. Degeaba câștigi o bătălia dacă nu ai câștigat lupta finală. Vei atinge succesul atunci când teritoriul cucerit va fi trecut pe numele tău și va fi cel mai frumos teritoriu de peste mări și țări.

Taur

Tu ești recunoscută grație stabilității și statorniciei tale, prin urmare a sta în zona de confort îți place, dar niciodată nu vei simți că ți-ai atins valoarea acționând așa. Posibil să fii un Taur cu influențe de Rac și atunci să-ți definești succesul prin confortul căminului tău și să-ți placă să te preocupi doar de gospodărie, iar tu îți vei atinge apogeul când vei avea cea mai frumoasă și râvnită gospodărie din lume. Ideea de bază este că, pentru tine, succesul înseamnă să ieși din zona de confort, să te supui unei schimbări radicale și să o depășești cu bine. Pentru un Taur, desprinderea conștientă și voită dintr-o relație toxică poate însemna un succes. Renunțarea la un loc de muncă călduț poate să-i aducă ocazia de a-și atinge succesul.

Gemeni

Gemenii sunt recunoscuți pentru capacitatea lor de comunicare, dar și pentru superficialitatea de care dau dovadă, mai ales în idei. Ei călătoresc de la o idee la alta fără probleme și sunt delicioși de ascultat, însă faptul că sunt buni povestitori nu-i ajută în atingerea succesului. Ah, ba da! Dacă-și doresc să devină scriitori și să lanseze o carte de povești! Dar nu toți Gemenii visează la asta și atunci provocarea majoră pentru ei este să descopere care este ideea aceea ingenioasă pe care trebuie să o pună în practică și… să o pună fără a se abate de la drum. Succesul pentru tine reprezintă stăpânirea propriilor gânduri și materializarea lor.

Citește și – Se schimbă „Sensul Vieții”! Axa Destinului se mută în Săgetător-Gemeni. Cum va influența fiecare zodie în parte

Rac

Zodia Rac este capabilă de o mare sensibilitate și trăiește emoțiile intens. De obicei, nevoile tale sunt sufletești, emoționale și poate fi o mare provocare pentru tine să descoperi care sunt, de fapt, acestea. Tu-ți dorești o familie, un cămin, însă nu este obligatoriu ca astfel să și simți că-ți atingi succesul, ci mai degrabă în momentul în care sufletul tău este în acord cu mintea ta. Indiferent despre ce domeniu este vorba, atunci când interiorul este în acord cu exteriorul, adică sufletul tău este de acord cu raționamentul tău și intuiția le completează, ai atins succesul.

Leu

Nativii Leu se simt bine în lumina reflectoarelor, se simt bine atunci când sunt apreciați și adulați, însă marea provocare pentru acești nativi vine exact din această zonă. Leii sunt oamenii succesului și pot trece prin adevărate drame dacă nu și-l ating. Deși sunt ciudat și poate chiar neplăcut pentru urechile tale, vei avea succes abia atunci când vei învăța să integrezi un eșec. Succesul pentru tine înseamnă depășirea unui eșec. Dacă te bucuri de cea mai înaltă funcție, ei bine, află că te vei bucura mai mult după ce o pierzi și obții alta. Dacă te bucuri de cea mai fericită căsnicie, ei bine, află că s-ar putea să te simți cu adevărat împlinită după divorț, când vei iubi din nou. De ce spun asta? Pentru că tu ai senzația deseori că succesul ți se cuvine și dacă nu lupți suficient pentru el nici nu te bucuri pe măsură.

Fecioară

Fecioarele au tendința de a munci prea mult, perfecționismul putând să le devină din aliat chiar dușman, iar sănătatea să le fie afectată. Pentru acești nativi raționali, rezervați, liniștiți, extagerat de atenți la detalii, recunoașterea meritelor este deseori o confirmare a succesului, însă fără a trăi pentru a primi laude. Totuși, dacă vor reuși să muncească fără să se îmbolnăvească, atunci chiar se pot declara victorioși.

Citește și – EXCLUSIV. Andreea Bălan, analiza astrogramei natale. Ce spun astrele despre cea mai încercată artistă din România

Balanță

Dacă ai crede că fiind Balanță ești echilibrată, țin să te anunț că nu este nici pe departe așa. Balanțele, de fapt, sunt veșnic în căutarea echilibrului interior și, implicit, exterior, fiind o zodie pacifistă. Ei bine, indiferent de domeniul despre care vorbim, dacă ai reușit să-ți dobândești echilibrul, ai atins succesul chiar și fără să-ți propui asta. Și încă ceva! Când vei reuși să ignori ce zice lumea și să-ți iei propriile decizii, adică atunci când ești în cumpănă și nu știi pe ce direcție să o iei, să te bazezi pe alegerile tale, atunci te poți declara victorioasă.

Scorpion

Scorpionii sunt puternici, atrași de ocultism, capabili de mari transformări și regenerări, iar un Scorpion rănit, nu va ezita să atace și credeți-mă pe cuvânt că veninul său este mortal. Dacă te-ai născut în acest semn capabil de o putere interioară inimaginabilă, atunci va trebui să demonstrezi asta tuturor. Vei atinge succesul în momentul în care vei fi capabilă să lași răzbunarea deoparte și pumnul strâns să-l transofrmi într-o strângere de mână.

Săgetător

Chiar dacă ai tendința să crezi că deții adevărul absolut și calea pe care tu ești este cea mai bună și ideile tale sunt cele mai înțelepte și tu niciodată nu greșești, află că nu este chiar așa. Tinzi să crezi că ai succes atunci când ceilalți îți urmează sfaturile, îți urmează calea, însă succesul vine cu adevărat atunci când ajungi tu la capacitatea de a-i înțelege cu adevărat pe cei din jur, de a le accepta alegerile și de a-i ierta atunci când îți greșesc.

Citește și – Mercur retrograd în Rac: „Reparăm trecutul și (ne) iertăm”. Cum influențează zodiile

Capricorn

Ești muncitoare, foarte muncitoare, iar pentru tine succesul este momentul în care ți-ai atins obiectivele și țelurile pe care le-ai copt cu multă răbdare și conștiinciozitate. Tu nu vrei funcții de-a gata, tu vrei să muncești și să le obții pe merit, doar așa te vei simți pe deplin satisfăcută.

Vărsător

Tu ai un spirit de inventator, vrei să vii mereu cu ceva nou, să revoluționezi, însă nu întotdeauna este nevoie de asta pentru ca ceva să funcționeze. Vei simți că atingi succesul când ți se recunosc ideile ingenioase, dar îl vei atinge cu adevărat atunci când ideile tale, acțiunile tale vor ajuta pe cei din jur, umanitatea, atunci când empatia ta va avea rezultate concrete.

Pești

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Peștii sunt zodia cea mai visătoare și cea mai capabilă de mari iluzii, însă sunt și zodia intuiției și au o mare capacitate de a vedea detalii pe care alții le ignoră, chiar căutându-le excesiv. Peștii își fac drame de conștiință, cad în depresii mai ușor, se autoizolează și tind să-și creeze o realitate doar a lor. Ei bine, Peștii se simt în apele lor dacă vor ajunge să-și vadă visele cu ochii și ating succesul când, ghidați de aceea intuiție puternică cu care sunt înzestrați, reușesc să vadă pădurea dincolo de copaci.

Citește și – Saturn intră în Vărsător pentru 3 ani. Ne predă lecția responsabilității sociale și a umanitarismului

Articol de astrolog Mădălina Manole

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter