Ce fel de fostă iubită ești, în funcție de zodie

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 02 octombrie 2019, 18:33
Treci repede peste o despărțire sau, din contra, suferi mult și ai tendința să te răzbuni pe cel care te-a trădat? Află ce fel de fostă iubită ești, în funcție de zodia în care te-ai născut:

Citește și – De ce sunt bărbații în stare când se îndrăgostesc, în funcție de zodie

Berbec

Femeia din zodia Berbec devine imprudentă după o despărțire. Nu este genul de persoană care scapă de emoțiile negative uitându-se la serialul preferat cu o cutie de bomboane în față, ci încearcă activități noi. Fie că își cumpără brusc o motocicletă, sare cu parașuta sau pleacă singură într-o vacanță, acesta este modul de comportament al unei native din Berbec după ce iese dintr-o relație.

Taur

Nativele din Taur sunt genul de femei de care nu vei mai auzi niciodată după despărțire. Renunță chiar și la prietenii comuni pentru a nu mai avea niciun fel de legătură cu fostul. Atunci când sunt rănite, femeile din zodia Taur se închid în ele și durează mult timp până se simt pregătite din nou să înceapă o nouă relație.

Gemeni

Reprezentantele acestui semn zodiacal au capacitatea de a-și ascunde tristețea în spatele unei fețe zâmbitoare așa cum nimeni nu reușește. Se detașează imediat de fostul partener și au întotdeauna un plan de rezervă atunci când ies dintr-o relație.

Rac

Femeia născută în zodia Rac este nativa care trece cel mai greu peste o despărțire. Își va dori să reia legătura amoroasă, indiferent cât de mult i-a greșit partenerul, invocând toată puterea ei de convingere și însoțind-o cu implorare și argumente pe măsură.

Leu

După un eșec amoros, femeia din Leu este dornică să își schimbe radical viața. Adoptă o tunsoare nouă, demisionează de la locul de muncă și chiar se mută în altă țară. Are emoții contradictorii, durere și ură, dar în același timp, o nativă din Leu va face tot ce îi stă în putință pentru a trece peste o despărțire.

Fecioară

În momentul în care a încheiat o relație, Fecioara își spune că așa a fost să fie și, deși se simte extrem de tristă, va merge mai departe. Fără resentimente și fără ură față de fostul partener, încercând doar ca de acum înainte să îi fie mai bine.

Balanță

Firi orgolioase, Balanțele poartă ură foștilor iubiți. Pentru că nu poate să accepte pur și simplu, chiar dacă afirmă exact contrariul, o femeie născută în zodia Balanță denigrează și lansează bârfe la adresa fostului partener.

Scorpion

Reprezentantele zodiei Scorpion iubesc profund, dar urăsc și mai profund. Au tendința să comploteze împotriva ex-ului atunci când sunt rănite și supărate și nu iartă niciodată.

Săgetător

Nativa Săgetător este genul de femeie care obișnuiește să rămână prietenă cu foștii parteneri de cuplu. Ea găsește de cuviință să se despartă în termeni amiabili de persoana care obișnuia să o facă fericită, indiferent ce s-a întâmplat. Așadar, să nu te mire dacă la despărțire o femeie Săgetător își va da un cadou sau o scrisoare.

Capricorn

Atunci când se desparte de cineva, o femeie Capricorn acționează verbal, dar și prin fapte, iar răzbunarea ei poate fi cruntă. Își va cere lucrurile înapoi sau le va arunca pe ale ex-ului din casă, va striga în gura mare cât este de rănită și își va vorbi partenerul de rău.

Vărsător

Aceste native se desprind greu de trecut. Pentru ele, iubirea nu se poate transforma nici în ură, nici în indiferență. Idealistă și pasională din fire, o femeie născută în zodia Vărsător va găsi puterea să meargă mai departe, dar continuă să își iubească fostul partener.

Pești

După o despărțire, nativele din Pești suferă mult și vor renunța la toate lucrurile care îi amintesc de fostul, dar nu știu să urască. Sunt conștiente de faptul că atât iubirea, cât și ura, vor trece odată cu timpul.

Citește și – Ce probleme de sănătate poți avea vara asta, în funcție de zodie

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter