Ce zodii vor avea noroc în dragoste în luna martie 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 martie 2019, 15:43
Luna martie 2019 vine cu vești bune și noroc în dragoste pentru o parte dintre zodii. Acestea se vor bucura de prezența lui Venus, planeta iubirii și a armoniei, într-un sector sentimental și, dacă vor fi atenți și prudenți în comunicare, și spunem asta deoarece Mercur, planeta comunicării va retrograda aproape întreaga lună martie, vor reuși să se bucure de relații armonioase și solide.

Zodiile care vor avea noroc în dragoste în luna martie 2019 vor avea șansa, de la caz la caz, în funcție și de harta natală a fiecărei persoane, să-și întâlnească sufletul pereche, să-și consolideze relația deja existentă sau chiar să fie ceruți în căsătorie sau să devină părinți. Punctăm că noroc în dragoste vor avea și nativii care au ascendent în aceste zodii, mai ales dacă au depășit vârsta de 30 de ani. Iată ce zodii vor avea noroc în dragoste în luna martie 2019!

Leu

Cei născuți în zodia Leu sau care au ascendent în Leu vor avea parte de o perioadă favorabilă relației de cuplu. Cei care se află în relații de lungă durată ar putea fi ceruți în căsătorie sau chiar ar putea începe pregătirile pentru marele eveniment. Cei singuri ar putea întâlni o persoană care să le trezească interesul, posibil chiar prin intermediul unei colaborări profesionale sau al locului de muncă. Este, de asemenea, un moment bun pentru împăcări în cuplu, iar cei care au fost despărțiți o perioadă ar putea decide acum să-și mai dea o șansă. Cu toate acestea, sfătuim nativii Leu să aibă grijă la modul de abordare al evenimentelor neprevăzute care pot apărea în cuplu, deoarece efectele eclipsei de Lună din Leu din ianuarie încă se resimt și încă pot veni cu răsturnări de situație la capitolul sentimental.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sau care au ascendent în Balanță vor avea parte de tranzitul lui Venus întocmai în sectorul sentimental. Acești nativi vor avea ocazia de a începe o nouă relație, posibil cu un partener cunoscut prin intermediul hobby-urilor sau activităților comune, de exemplu, la teatru, la o expoziție de pictură, la un concert, la un eveniment artistic. Pentru cei care se află în relații de lungă durată, luna martie poate veni cu șansa de a-și mări familia și pot primi vestea că vor deveni părinți.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sau care au ascendent în Vărsător au parte de tranzitul planetei Venus întocmai în semnul lor. Nativii vor intra în armonie nu doar cu ei înșiși, cu ideile și cu valorile lor, ci și cu persoana iubită. Astfel, în această lună vor avea ocazia să dizolve conflicte mai vechi și confuzii sentimentale și să lămurească situații care până acum păreau fără rezolvare. Moment favorabil consolidării relațiilor de cuplu. De asemenea, cei singuri pot începe o nouă poveste de dragoste. Cu toate acestea, sunt sfătuiți să fie prudenți în continuare, deoarece nu sunt excluse răsturnările de situație vizavi de zona sentimentală, aspect favorizat încă de efectele eclipsei de Lună din Leu.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter