Cea mai încercată zodie în anul 2019

De Mădălina Manole, pe
Cu toate că anul 2019 este considerat, atât din punct de vedere astrologic, cât și numerologic, un an mult mai bun decât a fost 2018, iată că bucuria aceasta nu o trăiesc toate zodiile.

Pentru unii nativi, anul 2019 vine cu multe încercări și lecții de viață. Aceștia vor fi testați, iar examenele vor fi grele, însă și rezultatele vor fi pe măsură. Este important ca acești nativi mai puțini favorizați în anul 2019 să devină conștiincioși și responsabili și să-și învețe lecțiile oferite de destin. Doar cei care vor reuși să treacă examenul se vor bucura de roade bune. Iată care este cea mai încercată zodie în anul 2019!

Zodia cea mai încercată în 2019

Cea mai încercată zodie în anul 2019 este zodia Capricorn. Nu spunem că va fi cea mai puțin norocoasă sau că va avea parte de cele mai multe suferințe, însă spunem că va fi forțată să-și învețe niște lecții, iar acest aspect poate fi sinonim și cu episoade mai puțin plăcute.

Cei născuți în zodia Capricorn au parte întreg anul 2019 de tranzitul impactant al planetei Saturn, guvernatorul lor, dar și Marele Malefic și Marele Învățător al zodiacului, întocmai în semnul lor. Faptul că planeta lecțiilor de viață le este și guvernator și, prin urmare, după 28 de ani se întoarce acasă, adică în semnul lor, face ca impactul să nu fie chiar atât de dur pe cât ar fi dacă ar tranzita oricare altă zodie. Ei bine, cu toate astea, nativii Capricorn nu vor fi feriți de lecții, iar aceste încercări le vor amprenta puternic personalitatea, cu influențe majore în sectorul sentimental. Impactul se va răsfrânge și asupra vieții sociale, dar și asupra sectorului profesional.

Pe de altă parte, cei născuți în zodia Capricorn nu vor fi sprijiniți prea mult nici de Jupiter, planeta beneficiilor, deoarece aceasta va acționa din umbră. Marele Benefic al zodiacului le va tranzita până în decembrie 2019 casa introspecției, a secretelor și a subconștientului, prin urmare nu va avea aceeași putere pe care o exercită asupra celorlalte zodii. De asemenea, un alt aspect care îngrijorează și pune mult la încercare nativii Capricorn este tranzitul lui Uranus, planeta marilor schimbări, pe casa sentimentală și a copiilor. Este posibil să aibă parte de răsturnări de situație în aceste sectoare, aspect care poate aduce despărțiri bruște, împăcări neașteptate, schimbări de statut matrimonial, mărirea familiei, dar și aventuri transformate în relații sau căsătorii. Totul va depinde de cum, când și cât de repede își vor învăța lecțiile.

Sursă foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter