Cea mai încercată zodie în luna martie 2019

De Mădălina Manole, pe
Luna martie 2019, prima lună de primăvară, vine cu schimbări remarcabile pentru toate zodiile, însă una dintre acestea va fi în mod deosebit afectată. După ce am aflat care sunt zodiile care au noroc în dragoste în luna martie 2019, dar și care sunt zodiile care pierd bani acum, iată care vor fi nativii cei mai încercați în această perioadă!

În martie 2019 se petrece un aspect astrologic deosebit de important a cărui influență nu numai că va amprenta toate zodiile, dar sa se va resimți pe o perioadă de aproximativ 7 ani. Este vorba de Uranus, planeta marilor schimbări, care intră în zodia Taur, zodie pe care o va tranzita până în 26 aprilie 2026, atunci când va păși în zodia Gemeni.

Cea mai încercată zodie în luna martie 2019: TAUR

Tranzitul lui Uranus prin zodia Taur, un tranzit amplu și complex, s-a petrecut ultima oară în urmă cu peste 80 de ani. Uranus a intrat în luna mai 2018 în zodia Taur, însă după o perioadă scurtă petrecută în acest semn zodiacal s-a reîntors în Berbec, unde a și retrogradat, iar acum, începând cu data de 6 martie 2019, va reintra în zodia Taur și-i va influența puternic pe acești nativi.

Cei născuți în zodia Taur vor avea de furcă din cauza acestui tranzit pentru că Uranus cere schimbare, iar zodia Taur este caracterizată întocmai de stabilitate și statornicie. Prin urmare, Uranus nu este compatibil cu Taurul și se va da o luptă între cele două, o luptă între tradițional și modern, între vechi și nou. Nativii Taur vor avea parte de acest tranzit pe casa personalității, însă va fi activată și axa relațională. Pentru a face față cu bine încercărilor la care vor fi supuși, Taurii vor trebui să meargă în sensul energiei lui Uranus, adică să devină mai deschiși la schimbările care apar în viața lor (care vor fi multe), să renunțe la tiparele vechi de gândire care nu-i ajută în evoluție și să-și reanalizeze principiile de viață, iar acele prejudecăți care nu-i mai reprezintă să le lase în spate.

Uranus va influența și modul în care se raportează nativii Taur la persoanele de jurul lor, în special la partenerul de viață, prin urmare vor avea parte de multe încercări în plan sentimental și își vor schimba radical percepția asupra iubirii. Aceștia își vor dori mai multă libertate și independență în relația cu persoana iubită, și chiar am putea merge la extrem și am putea afirma că vor evita angajamentele de lungă durată, inclusiv căsătoria.

Uranus guvernează și casa carierei nativilor Taur, prin urmare aceștia vor face schimbări radicale în sectorul socio-profesional, aspect care poate însemna de la schimbarea locului de muncă și până la schimbarea domeniului de activitate. Nativii Taur vor dori să urmeze o profesie care să le aducă mai multă independență și mai multă libertate de exprimare.

În luna martie 2019, cei născuți în zodia Taur, se vor raporta foarte mult și vor reuși să rezolve situațiile cu care s-au confruntat din luna mai și până în luna noiembrie a anului 2018.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter