Cea mai înțeleaptă zodie – Vărsătorul

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 15 octombrie 2019, 16:22
Sunt mereu în căutarea înțelepciunii, spun mereu ce gândesc și adevărul este arma lor. Așa sunt Vărsătorii.

Vărsătorul este o zodie independentă și fiecare încercare de a-i ține pe loc este o provocare pentru ei. Ei au nevoie să fie liberi. Independența nu este doar o dorință oarecare, ci este o nevoie existențială pentru a fi fericiți. Nu vor să fie constrânși, vor să trăiească fără obligații.

Din exterior par a fi de gheață, dar au o inimă caldă și îți vor ajuta prietenii și familia fără nicio ezitare. Pentru ei, fericirea celor dragi este primordială. Vărsătorii se înconjoară cu oameni fericiți pentru a fi fericiți.

Vărsătorul vrea să facă ceva din viața lui, să evolueze, să ajungă cât mai sus. Nativii acestei zodii au potențial. Dacă vor comunica bine cu ceilalți au șansa de a deveni politicieni, asistenți sociali sau psihologi. Au o vedere progresistă și de foarte multe ori contribuie la emiterea de idei sau teorii noi.

Această zodie caută mereu înțelepciunea. Îi ajută faptul că pot rămâne obiectivi și nu vor lăsa emoțiile să le afecteze deciziile. Știu că adevărul este dureros sau șocant, dar Vărsătorul îl va spune fără să evite.

Vărsătorul este zodia viziunii, a noncoformismului și a independenței intelectuale. Această zodie va urma propria cale. Va căuta stimularea intelectuală și noutățile pentru a-și forma păreri, pentru a se modela și adapta.

Oamenii născuți sub protecția Vărsătorului sunt plini de paradoxuri. Îi interesează lucruri complet opuse. Vor să fie singuri, dar vor și compania celorlalți.

Sursa foto Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter