Cel mai bun moment din an pentru vindecare în dragoste. Ce va rezolva fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 06 iulie 2020, 20:15
Săptămâna 6 - 12 iulie 2020 este o săptămână aparte, unică în an, cu un rol aș putea spune divin în vindecarea emoțional-sentimentală și ar trebui să profităm din plin de energia sa, mai ales dacă avem suferințe și disfuncții în această zonă.

După o perioadă intensă, zbuciumată și tensionată în dragoste, dat fiind că Venus a retrogradat în zodia Gemeni, ceea ce trăim în această săptămână vine ca un adevărat pansament pe rană, ca un balsam pentru suflet și ne ajută enorm să depășim ceea ce tocmai am trăit, motiv pentru care am decis să-i acord o importanță aparte și un articol pe măsură.

Venus, planeta iubirii și a armoniei, și Chiron, Vindecătorul și Micul Înțelept al astrologiei, fac un aspect de susținere care începe să se formeze încă de luni, 6 iulie, fiind la grad perfect pe data de 10 iulie 2020, iar influența sa fiind resimțită chiar și săptămâna viitoare. În plus, Marte, planeta acțiunii și determinării, se află în tandem plăcut cu Venus, și în conjuncție cu Chiron, iar Micul Vindecător este stimulat de Mercur retrograd, planeta comunicării și gândirii, prin urmare, avem parte de patru actori mari pe o scenă, iar spectacolul va fi garantat, doar că va fi nevoie și de noi, de fiecare în parte, să contribuim cu „un bilet” pentru că… astrele nu impun, ci doar predispun.

Citește și – Mercur retrograd în Rac: „Reparăm trecutul și (ne) iertăm”. Cum influențează zodiile

Venus în retrogradarea sa prin zodia Gemeni a făcut un aspect de susținere cu Chiron (pentru a doua oară anul acesta, însă unic în aproximativ 50 de ani) și cu siguranță a răscolit multe răni și dureri interioare, a deschis cicatrici și a pus sare. Unii le-au vindecat încă de atunci, iar unii mai au o șansă acum.

Chiron este asteroidul care are o influență foarte benefică în vindecarea noastră emoțională și spirituală, este un fel de guru în dezvoltarea noastră spirituală. Chiron a intrat în Berbec în urmă cu doi ani și va sta aici până în 2027, iar apoi va mai reveni peste aproximativ 50 de ani.

Chiron, prin aspectele sale, are capacitatea de a ne ajuta să iertăm pe cei ce ne-au rănit și să ne iertăm pe noi înșine pentru faptele noastre. Dat fiind că este în zodia Berbec acum, va fi fără îndoială un mare ajutor în vindecare prin iertarea propriei noastre persoane, prin integrarea în viața noastră a unor acțiuni pe care, poate, nu le-am făcut corect cândva. Totodată, avem ocazia să forăm în mintea noastră, în gândurile noastre, în trecutul nostru și să realizăm, cu un alt tipar de rațiune de această dată (Mercur retrograd), unde am luat o decizie mai puțin înțeleaptă. De asemenea, cu Chiron din Berbec și Venus din Gemeni (zodia comunicării) avem ocazia să-i iertăm pe cei care ne-au judecat greșit, pe cei care ne-au vorbit urât, pe cei care ne-au desconsiderat, ne-au blamat și criticat, pe cei care ne-au jignit, ne-au mințit, ne-au înșelat, la propriu sau așteptările.

Citește și – Coronavirus, o abordare astrologică. Când se va sfârși criza și ce impact va avea asupra omenirii

Marte, care și el se află în Berbec, în domiciliul său, și este puternic, îl susține pe Chiron și ne ajută să ne canalizăm energia în scopul de a ne vindeca și de a evolua, de a urca pe o nouă treaptă spirituală. Chiar dacă trebuie să curățăm rana și doare, Venus este acolo pentru a ameliora durerea, iar Chiron pentru a vindeca. Este momentul să depășim o dezamăgire în dragoste, să dizolvăm o poveste de iubire care nu a funcționat, deci nu a fost pentru noi, este momentul să ridicăm pânzele sus și să ne eliberăm de aceea ancoră care ne ține blocați în nefericire, tristețe și suferință.

Cei care vor să uite o persoană care i-a rănit, cei care vor să treacă peste o relație care le-a adus suferință, cei care vor să treacă peste o pierdere a unei persoane dragi, inclusiv a unei rude, acum au ocazia să o facă. Este o perioadă terapeutică în care trebuie doar să-și dorească cu adevărat să depășească și o vor depăși. Iertarea este grea, însă acum va fi foarte ușor să conștientizăm și să (ne) iertăm cu adevărat. Unii își pot lua bilet în primul rând la scenă, iar alții într-un rând mai în spate, dar important este să-și ia bilet. De data aceasta ghidul este în noi și este întocmai puterea noastră interioară, voința. Chiron se va întoarce peste aceste grade începând cu 11 iulie, când va retrograda, însă nu va mai avea aceleași ajutoare pe scenă, deci contextul astrologic nu va mai fi atât de puternic și nu va mai oferi susținerea de acum.

Citește și – Se schimbă „Sensul Vieții”! Axa Destinului se mută în Săgetător-Gemeni. Cum va influența fiecare zodie în parte

Ce va vindeca fiecare zodie în parte

De multe ori este greu să-l conștientizăm pe Chiron fără ajutorul unui astrolog care să ne descifreze astrograma natală, prin urmare, mai jos voi puncta acel sector de viață unde se află Chiron în tranzitul actual prin Berbec, în funcție de zodie și ascendent. La modul general, toți putem vindeca și ierta un context sentimental, însă unii pot avea, suplimentar, și un alt context de rezolvat.

Berbec/Ascendent Berbec

Poți vindeca o durere fizică, o agresiune fizică sau verbală, un moment în care personalitatea ți-a fost știrbită, un moment în care ai fost doborâtă la pământ. Poți ierta niște cuvinte dure care ți-au fost adresate și care te-au marcat, o minciună, o înșelătorie în acte. Poți depăși o relație dureroasă cu un bărbat, chiar cu cineva din familie, poate cu tatăl.

Taur/ Ascendent Taur

Poți vindeca trecutul, cu traumele, fricile, depresiile, obsesiile, viciile și dependențele lui. Te poți vindeca psihic, te poți elibera dintr-o strânsoare a unor gânduri sau a unor relații toxice. Poți depăși o pierdere financiară.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Poți vindeca o dezamăgire adusă de un prieten, poți depăși eșecul unui proiect, un moment în care nu ai ajutat pe cineva, nu ai empatizat cu cineva.

Rac/ Ascendent Rac

Poți depăși un moment în care imaginea, reputația ți-a fost pătată și din cauza căruia, cel mai probabil, nu ai reușit să avansezi în carieră, poți depăși o durere legată de pierderea unei funcții, te poți ierta pentru o decizie profesională greșită. O relație sentimentală din trecut poate fi dată uitării.

Leu/ Ascendent Leu

Dacă suferi că nu ai urmat un curs, că nu ai obținut o (altă) diplomă, atestat, ai ocazia să te ierți și astfel să te apropiii de evoluția spirituală. Poate acum vei integra în viața ta niște principii noi, vei putea accepta mentalitățile altora chiar dacă sunt diferite de ale tale.

Citește și – Horoscop financiar, iulie 2020. Zodiile care trebuie să aibă grijă mare la bani

Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai ocazia să vindeci cele mai ascunse și profunde răni interioare, să depășești cele mai secrete frici, ai ocazia să depășești o pierdere sau neîmplinire financiară care poate ți-a afectat mult imaginea și reputația. Poți da uitării o aventură sexuală, o relație intimă.

Balanță/ Ascendent Balanță

Ai ocazia să ierți și să depășești o fostă relație de lungă durată, să treci peste o iubire pierdută, o căsătorie ratată, un parteneriat profesional, de afaceri în care ai fost înșelată.

Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai ocazia să vindeci o durere, indiferent de natura ei, atât afecțiune fizică, cât și psihică, emoțională și sentimentală. Te poți regenera remarcabil. Pe de altă parte, poți depăși un context legat de un loc de muncă, de exemplu în care nu ai fost apreciată.

Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai marea, unica, șansă de a depăși un context sentimental din trecut, o fostă iubire, o neîmplinire în dragoste, o mare dezamăgire legată de o căsnicie ratată, inclusiv un context care vizează o nemulțumire legată de copii, de rolul tău ca părinte. Dacă vreodată ai făcut excese (distracții, aventuri, cheltuieli) acum te poți ierta pentru acele nesăbuințe.

Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai ocazia să ierți ceva din trecut, din copilărie, fiind vorba în primul rând de un context de familie. Poți depăși pierderea unei persoane dragi, poți depăși pierderea unei case, te poți ierta pentru un moemnt în care nu ai pus preț pe tradiții, obiceiuri și rădăcini.

Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai ocazia să ierți vorbele grele, dure care ți s-au adresat, ai puterea să treci peste o minciună sau chiar un context în care ai fost înșelată în legătură cu niște acte sau tu ai acționat greșit în privința unei chestiuni legate de acte, documente. Totodată, o poveste de iubire, aventură, care te-a amprentat poate fi dată uitării.

Pești/ Ascendent Pești

Ai ocazia să vindeci un moment în care ai pierdut o sumă de bani sau ai avut probleme, lipsuri financiare. De asemenea, un regret că nu ți-ai pus în valoare un talent poate fi integrat în viața ta și depășit.

Articol scris de astrolog Mădălina Manole

Citește și – Horoscop dragoste, iulie 2020. Venus iese din retrogradare: „A treia șansă și ultima”

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter