Cele mai dușmănoase zodii – de cine trebuie să te ferești

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 17 februarie 2020, 16:49
Zodiacul european etichetează câteva zodii ca fiind “dușmănoase”. Planetele tutelare le dau caracteristicile personalității lor și îi fac, mai mult sau mai puțin, prietenoși față de alte zodii.

Scorpionul este văzut ca cel mai negru semn zodiacal. El este cea de-a opta zodie și ocupă cea de-a opta casă. În numerologie, cifra opt este cifra distrugerii. Cea de-a opta casă simbolizează sexul, moartea și renașterea.

Planeta lor tutelară este Pluto, planeta lui Hades, zeul Infernului. Pluto este planeta asociată corupției și a folosirii greșite a puterii. Asta îi face pe Scorpioni să fie extrem de puternici, dar intoleranți. Vor reuși în viață pentru că nu vor tolera miciunile și vor ști ceea ce își doresc. Din păcate, Scorpionul va fi extrem de dușmănos cu persoanele care au aceleași calități, care îi vor sta în cale.

Animalele asociate cu acest semn zodiacal spun multe și despre caracterul lui: scorpionul, păianjenul și șarpele. Toate aceste animale au potențial veninos.

Capricornul este o zodie contradictorie, pare inofensivă, dar ascunde multe secrete și dușmănii. Semnul Capricorn se va dispensa repede de persoanele care nu-l ajută sau nu îi aduc contribuții destinul său, va folosi oamenii pentru a-și atinge scopul. Acest semn este unul foarte practic, va știi să administreze banii și să aloce bugete. Din păcate, astfel de oameni scrupuloși și organizați vor dușmăni pe ceilalți care nu îndeplinesc aceste calități.

A zecea casă este casa dominată de Capricorn, este casa succeselor în carieră, a managerilor, a oamenilor puternici. De aceea, puterea le aduce capricornilor și avere. Averea le aduce respectul celorlalți. Cine nu respectă Capricornul va avea de suferit.

Zodia Capricorn nu își dezvăluie niciodată emoțiile, așa că va disprețui oamenii care plâng sau râd cu ușurință.

Peștii nu suportă să fie contraziși. Vor dușmăni în liniște pe toți cei care nu îi înțeleg.

Planeta tutelară Neptun le va aduce instabilitate, superficialitate și plictiseală. Trăind în lumea lor perfectă, dar imaginară nu înțelege că oamenii nu vor să fie mereu ajutați sau sfătuiți. Neînțelegerile astea îi fac țâfnoși, dușmănoși și instabili emoțional, dar ceilalți nu vor ști niciodată ce e în sufletul lor pentru că nativii zodiei Pești tac mâlc, ca orice pește.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter