Cum reacţionează zodiile în faţa morţii

De Consuela Stratulat, pe

Imaginează-ţi că eşti la bordul unui avion, în drum spre însorita Italie, plin de gânduri frumoase şi speranţe. Deja ştii câte poze vei posta pe Facebook şi ai o idee despre cine te va da cu loţiune pe spate, când căpitanul anunţă că ceva este în neregulă cu avionul. Încep turbulenţele, iar tu îţi dai seama că sunt ultimele clipe de viaţă. Află cum reacţionezi, în funcţie de zodie.
Berbec. Prima ta intenţie este să sari din avion sau să te îndrepţi spre ieşire, cerând o paraşută. Când îţi dai seama de ridicolul situaţiei, rămâi liniştit pe scaun şi încerci să înţelegi profunzimea sentimentelor care te încearcă. Până la urmă, demult speri la o întâlnire cu Dumnezeu, în sfârşit vei afla cine ţi-a ocupat locul de stăpân al lumii.

Taur

Tu îţi vei da seama că nu poţi face faţă situaţiei şi îi vei cere stewardesei alcool. După câteva pahare, te vei simţi mult mai bine şi te vei convinge că în viaţa următoare vei fi mai curajos.

Gemeni

Nativii din această zodie o iau razna cum simt cea mai mică ameninţare cu moartea, însă reuşesc să se calmeze. Dacă au timp, se apucă să scrie despre asta, pentru că sunt pricepuţi la vorbe.

Rac

Tu îţi vei lua cartea preferată şi vei începe să citeşti, în speranţa că vei scăpa de gândurile negative. În realitatea, tu crezi că puterea minţii tale va fi mai puternică decât ceilalţi factori şi vei reuşi să scapi cu bine din asta.

Leu

Chiar dacă vei tremura de frică, vei încerca să îi calmezi pe ceilalţi şi apoi vei da buzna în cabina pilotului. Chiar dacă nu ştii nimic despre avioane, crezi că poţi face treabă mai bună decât tipul în uniformă. Dacă te vei încurca în butoane, vei încerca să fii suportul moral al echipajului. Tu nu pierzi nicio ocazie să preiei iniţiativa şi vei face tot ce poţi să mori primul…în speranţa că le vei arăta celorlalţi drumul spre Rai.

Fecioară

Fecioarele vor analiza toate evenimentele importante ale vieţii lor şi îşi vor petrece ultimele clipe de viaţă, întrebându-se cum ar fi fost dacă ar fi luat alt avion.

Balanţă

Fiind o persoană responsabilă, vei încerca să păstrezi calmul şi liniştea la bord şi să previi atacurile de panică. Cel mai probabil, vei începe să le explici pasagerilor ce se întâmplă şi cum să folosească măştile de oxigen.

Scorpion

Tu îţi vei aştepta sfârşitul în linişte absolută. În ciuda atitudinii calme pe care o afişezi, însă, o explozie de emoţii te vor cuprinde şi nu vei putea să nu te gândeşti la toţi oamenii pe care nu ai apucat să te răzbuni.

Săgetător

Nu vei accepta că vei muri până în ultimul moment şi vei spera că cineva va reuşi să te salveze. Vei urma cu sfinţenie indicaţiile care ţi se dau, în speranţa că vei scăpa cu bine din asta.

Capricorn

Capricornii vor regreta sincer că intuiţia i-a dezamăgit şi nu au cumpărat un bilet într-un alt avion. Şi până la urmă, de ce a ales Italia, când sunt atâtea alte ţări în care ar fi putut să se relaxeze?

Vărsător

Pentru că tu ştii că nu te poţi împotrivi destinului, vei respira uşurat, vei asculta muzica preferată şi vei aştepta momentul final. La ce să te deranjezi, când altcineva a făcut cărţile pentru tine?

Peşti

Tu vei închide ochii şi vei fi pregătit să înfrunţi moartea. Toţi murim la un moment dat, nu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter