Experienţe sexuale pentru o vară HOT în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Vara aceasta lasă-te dusă de val şi trăieşte experienţe sexuale de neuitat. Ai voie să rişti, să încalci regulile şi să te simţi excelent! Află ce experienţă sexuală te va…
… cutremura de plăcere vara aceasta, în funcţie de zodia ta. Ţinând cont de astre, satisfacţia maximă este garantată…

Dă click pe predicţia zodiei tale şi află totul despre cum să o pui în practică!

Berbec: alternează sexul spontan cu cel planificat

Eşti o fire impulsivă, care ascultă doar de instincte. Preferi partidele spontane de sex, în locul celor planificate. Pentru tine contează doar prezentul şi nu îţi place să forţezi lucrurile. Ce-ai zice însă de un compromis? Vara aceasta alternează partidele pe fugă, cu cele pe-ndelete!

Taur: cum îl ţii treaz după sex şi prelungeşti plăcerea

Astrele te-au înzestrat cu un libido foarte puternic, aşa că adori partidele lungi şi pasionale de sex. Desigur, ai nevoie de un partener care poate ţine pasul cu tine. Dacă înveţi cum să-l ţii treaz după sex, poţi prelungi plăcerea.

Gemeni: jocuri erotice de vară

Vara aceasta dă frâu liber imaginaţiei şi surprinde-ţi iubitul cu jocuri erotice, care să vă facă să râvniţi la o partidă de sex, fără să mai fie nevoie de preludiu.

Rac: preludiu cu tematică estivală

Fără preludiu, nicio partidă de sex nu are farmec: aceasta este deviza ta! Vara e cazul să încingi atmosfera cu idei de preludiu inedite, perfecte pentru sezonul cald.

Leu: cum să ai orgasm uterin în timpul sexului

Ştiai că dacă îţi vine să plângi sau să râzi cu poftă după un orgasm, înseamnă că el a fost unul uterin? Acest tip de orgasm îţi oferă o plăcere fizică intensă, dar şi emoţii greu de stăvilit. Este combinaţia perfectă pentru tine!

Fecioară: provoacă-ţi ejacularea feminină

Şi femeile ejaculează în timpul orgasmului, dar doar atunci când punctul G a fost stimulat cum trebuie. Poţi trăi şi tu această experienţă plină de erotism, dacă alegi poziţiile potrivite de sex, cum ar fi poziţia misionarului, cu picioarele pe umerii bărbatului.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter