Horoscop dragoste octombrie 2020. Se consolidează relațiile de iubire

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 06 octombrie 2020, 22:09
Luna octombrie vine cu vești mai bune la capitolul sentimental decât luna anterioară, însă nu ne putem bucura, deocamdată, pe deplin și vom vedea de ce.

Previziuni oferite de astrolog Mădălina Manole

Venus, planeta iubirii, a intrat încă din data de 2 octombrie în zodia Fecioară, aspect care ne este favorabil, atât pentru că devenim practici, raționali și mai bine ancorați în realitate, lăsând văicăreala deoparte, cât și pentru că formează aspecte de susținere cu toate cele trei planete din Capricorn, Jupiter, Saturn și Pluto, toate revenite în mers direct. Aceste conjuncturi ne oferă ocazia de a ne consolida povestea de dragoste și de a deveni mai stabili sentimental, însă atenție la tendința de a critica excesiv partenerul.

Marte, planeta sexului și a pasiunii, continuă să fie retrograd în zodia Berbec, zodia sa de domiciliu, prin urmare întreaga lună se menține o posibilă lipsă a libidoului, ca o flacără care arde prin interior, dar nu o lăsăm să răbufnească.

Citeşte și –  Lună Plină în zodia Berbec. Conștientizare, vindecare și reechilibrare

Mercur, planeta comunicării, își începe din data de 14 noiembrie mersul retrograd prin zodia Scorpion, o zodie cu valențe sexuale, prin urmare, din nou se observă o tensionare în sectorul vieții intime.

Horoscop dragoste octombrie 2020 – influență zodii

Horoscopul de dragoste pentru luna octombrie 2020 este valabil atât pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Berbec/Ascendent Berbec

Chiar dacă interesul tău este canalizat în cea mai mare parte către sectorul profesional, faptul că Soarele, guvernatorul iubirii tale, tranzitează sectorul relațiilor dă semne clare că trebuie să te concentrezi mai mult asupra acestui sector de viață. Este nevoie să depui efort pentru a face ca viața în doi să funcționeze și ceea ce tu trebuie să faci este să renunți la agresivitate, la tendința de a domina și să fii mai axată pe nevoile partenerului. Unii nativi se pot închide în ei și pot evita să spună ceea ce îi doare și îi deranjează, atitudine care nu este recomandată. Se pot discuta probleme legate de viața intimă, de sexualitate și acesta devine un sector de viață care trebuie reevaluat. Încrederea în partenerul de viață este mult pusă la încercare și nu este exclus să apară gelozii. Cei singuri pot fi dezamăgiți acum dacă intră într-o aventură intimă.

Taur/Ascendent Taur

Venus, planeta ta guvernatoare, tranzitează luna aceasta sectorul iubirii și face aspecte bune cu cele trei planete din Capricorn, prin urmare este o perioadă foarte bună pentru dragoste, pentru consolidarea relației de iubire și pentru a pune bazele unei relații solide și de lungă durată. Dat fiind că Marte, planeta care-ți guvernează relațiile, este retrograd, s-ar putea să-ți fie foarte greu să-ți înțelegi partenerul în această perioadă, însă evită să intri în dialoguri tensionate. Nativii singuri, de asemenea, au ocazia să-și întâlnească iubirea luna aceasta, însă trebuie luat în seamă că din a doua jumătate, Mercur va retrograda întocmai în sectorul relațiilor, prin urmare se poate strica tot ce s-a clădit anterior, dacă nu ești atentă la dialog. Cu Mercur retrograd aici, este de preferat să-ți reevaluezi relația și să reluați unele teme de discuție mai vechi care au rămas fără răspuns. Se pot da multe contexte peste cap, deci atenție!

Gemeni/Ascendent Gemeni

Soarele se află în casa iubirii și luminează acest sector de viață, cu bune și rele. Îți canalizezi mult energia în această direcție și vrei să faci ca lucrurile să meargă perfect, să fie în armonie. Marte retrograd în sectorul iubirii primite, în aspecte tensionate cu planetele din Capricorn, care-ți guvernează sexualitatea, s-ar putea să-ți dea senzația că partenerul nu mai este la fel ca înainte. Totuși, s-ar putea ca întocmai tu să fii cea care nu știe să lase ușa deschisă. Posibil să apară dialoguri tensionate despre viața sexuală, neînțelegeri, gelozii, tendințe de infidelitate. Unii nativi vor face confuzie între o relație de prieteni și una de iubire, vor da prietenia pe iubire sau invers.

Rac/Ascendent Rac

Încearcă să-ți amintești prin ce contexte, situații, evenimente, discuții ai trecut în luna august în viața de cuplu, pentru că acestea s-ar putea să fie reevaluate acum, repuse în discuție. În plus, Mercur va retrograda întocmai în sectorul iubirii tale, deci va cere reevaluări ale sentimentelor, ale modului în care te raportezi la iubire. Vor fi tensiuni în cuplu și este foarte important ca acestea să fie gestionate cu maturitate, responsabilitate și înțelepciune.

Leu/Ascendent Leu

În cuplu pot să apară tensiuni și conflicte din cauza banilor sau legate de casă, de mutat împreună, de viața în doi sub același acoperiș, dat fiind că Mercur retrogradează în acest sector. Pe de altă parte, pot intra în discuție principii de viață, mentalități și convingeri care să fie atât de diferite de ale partenerului încât să se ajungă la conflicte și la distanțare. Unii nativi nu se simt valorificați de partener și au tendința să fie geloși. Relațiile la distanță sau cu persoanele de altă naționalitate se dezechilibrează, pot avea parte de momente critice.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Venus va tranzita întocmai în zodia ta și va face aspecte foarte bune cu planetele din Capricorn, prin urmare este o perioadă de îmbunătățire a vieții personale, însă Marte retrograd își face simțită prezența în viața ta intimă, iar Mercur, guvernatorul tău, retrogradează de la jumătatea lunii. Astfel, pot exista gelozii, infidelități și mari confuzii privind sentimentele tale. Unii nativi pot călca strâmb, alții pot intra în aventuri, idile scurte, iar alții pot fi tentați să se întoarcă la o iubire din trecut, aspect care nu le va permite să fie deschiși noilor relații.

Balanță/Ascendent Balanță

Continuă șirul tensiunilor în viața de cuplu și asta pentru că Marte este retrograd în continuare aici. De această dată, s-ar putea să se reia temele de discuție din august și să apară nemulțumiri majore legate de traiul în doi, dacă locuiți împreună. Dacă, în schimb, vă gândiți să vă mutați împreună, analizați toate variantele pentru că pot apărea alte tensiuni. Cel mai bine ar fi să așteptați până ce contextul astrologic se mai detensionează. În unele cazuri, familia poate să nu fie de acord cu relația voastră și de aici să apară conflictele între voi. Cu Venus, guvernatoarea ta, pe casa trecutului, ești mult mai interiorizată sau întoarsă către trecut. Este foarte posibil să apară foști parteneri în viața ta.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus, planeta care-ți guvernează relațiile, se află în tranzit prin sectorul prietenilor și-ți susține viața socială din plin. Ai toate șansele să te îndrăgostești de cineva din anturaj sau cunoscut prin intermediul online, poate într-un grup din care faci parte, însă fă-o până la jumătatea lunii sau ai răbdare până luna viitoare să începi o relație pentru că Mercur va retrograda în zodia ta și-ți va aduce multă confuzie, în unele cazuri și tensiuni cu cei din jur. Posibil ca foști parteneri să se întoarcă în viața ta. În cuplu se pot rediscuta aspecte legate de viața intimă, dar și aspecte financiare. Atenție la gelozii.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Marte retrogradează în continuare în sectorul iubirii tale și-ți cere reevaluarea sentimentelor și a modului în care te raportezi la persoana iubită, revizuirea atitudinii și a valorii pe care o acorzi celui iubit. Se pot relua contexte, situații din luna august acum pentru a se rezolva cu maturitate și înțelepciune, deci poate exista o șansă de îmbunătățire a vieții sentimentale. Trecutul, cu amintirile sale, se reîntoarce, reînvie și nu este exclus să te caute cineva cu care ai avut o relație și să decizi să îi mai dai o șansă.

Capricorn/Ascendent Capricorn

S-ar putea ca luna aceasta să fii atrasă de persoane înțelepte, de altă naționalitate sau pe care le cunoști la un curs sau într-o călătorie. Șansele să începi o relație de lungă durată sunt mari, iar dacă ești într-o astfel de relație sau o relație la distanță, șansele de a o consolida sunt favorabile. Retrogradarea lui Mercur îți poate aduce multă confuzie privind o relație de prietenie. Nu vei ști dacă să o duci în zona de iubire sau nu. De asemenea, s-ar putea să fii nemulțumită de modul în care partenerul își arată sentimentele și să vrei mai mult. Ai grijă! Este posibil ca tu să fii cea care nu știe să primească iubirea!

Vărsător/Ascendent Vărsător

Mercur îți guvernează iubirea și intimitatea, prin urmare perioada de retrogradare poate fi destul de sensibilă pentru tine. Îți vei reanaliza sentimentele, relația în care te afli și viața intimă. Marte retrograd în sectorul comunicării poate să-ți aducă multă agresivitate, tensiune, tendință spre conflict și în această perioadă poți spune cuvinte destul de dure, la nervi. Atenție la tendința de a te implica într-o aventură amoroasă cu un coleg de muncă sau cineva cunoscut prin intermediul profesiei.

Pești/Ascendent Pești

Ai mari șanse să-ți revitalizezi viața de cuplu. Venus tranzitează sectorul relațiilor tale și face aspecte benefice, deci poți să revitalizezi relația, să reaprinzi pasiunea în cuplu și să-ți consolidezi povestea. Acceptă iubirea partenerului cu maturitate și responsabilitate. Dacă ești singură, ai șanse mari să intri mai degrabă într-o aventură, decât într-o relație de lungă durată. S-ar putea ca unii nativi să nu știe ce valoare să dea unei relații, dacă e prietenie sau e iubire, însă aici este vorba de neîncrederea în ei și nu în sentimentele celuilalt, cum a fost până acum. Retrogradarea lui Mercur te va trece printr-un freamăt de întrebări și va trebui să-ți revizuiești niște convingeri și mentalități pe care le ai.

Sursă foto: Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter