Lună Nouă în Berbec aduce Vindecare prin Înțelepciune și Spiritualitate

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 25 martie 2020, 09:21
Luna Nouă din Berbec se formează pe data de 24 martie 2020 și reprezintă un moment important pentru toate zodiile pentru că este prima lunație din noul an astrologic care a început pe data de 20 martie, odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbec.

Luna Nouă, momentul în care Soarele și Luna își dau mâna și-și unesc energiile, vorbește despre noi începuturi întotdeauna, despre noi etape de viață, despre deschiderea unor noi capitole și cu atât mai mult acum va fi vorba de noutate cu cât Berbecul este primul semn din cercul zodiacal. Berbecul este zodia ambiției, a determinării, a acțiunii, dar și a impulsivității și a războiului, prin urmare va trebui să fim foarte atenți la care dintre aceste atribute ale Berbecului ne raportăm. Va trebui să ne folosim de această energie a Lunii Noi în mod constructiv sau altfel putem întoarce armele contra noastră.

Lună Nouă în zodia Berbec – influență colectivă

Luna Nouă în Berbec se petrece pe Ascendent Rac ceea ce subliniază grija față de cei dragi, nevoia de apropiere de ceilalți, nevoia de întoarcere la familie, la cămin și la noi înșine, dar vorbește și de foarte multă sensibilitate și emoție. Acest aspect ne cere să ne coborâm în noi înșine și să ne preocupăm și de această latură interioară, de sufletul nostru, dar și de latura spirituală, având în vedere că se formează aspecte benefice cu Neptun, planeta spiritualității, aflată în zodia de domiciliu, Pești, zodia credinței.

Pe de altă parte, ascendentul în Rac al momentului de Lună Nouă în Berbec vine și cu o ușoară ipohondrie în ceea ce privește sănătatea și este pe bună dreptate să fie așa având în vedere raportarea la evenimentele sociale actuale. Însă, trebuie să ne folosim de Neptun acum și de energia sa pozitivă. Adică, prin rugăciune și credință că totul va fi bine, vom reuși să ne liniștim sufletul și mintea. Neptun se află acum în casa spiritualității, este puternic acest aspect și ne va fi de ajutor. Este adevărat că este foarte aproape de Mijlocul Cerului, ceea ce poate însemna că ne putem lăsa cuprinși de panică, putem crede că suntem mințiți și înșelați de teorii ale conspirației, însă cu absolut nimic nu ne va ajuta să avem această atitudine.

Faptul că Ascendentul este Rac vorbește și despre nevoia noastră de confort, în special de confort psihic și vom reuși să-l obținem mult mai ușor prin rugăciune și credință. Ascendentul este în conjuncție cu Pasul Fortuna, cu Norocul, deci ne oferă ocazia de a vedea partea bună a situației. Vom primi vești bune, ceva bun se va petrece în această perioadă și ca o paranteză putem observa beneficiile pe care statul în casă le aduce planetei. De asemenea, poate fi vorba de a ne redescoperi bucuria de a sta alături de cei dragi, de a simți căldura sufltească a familiei și mai cred că poate însemna că bucuria noastră se naște bucurându-i pe ceilalți.

Luna Nouă în Berbec se petrece pe casa a zecea, a autorității statului, a puterii în stat, a aspirațiilor înalte, a obiectivelor mărețe și cumva, fiind în aspecte bune cu Saturn, proaspăt intrat în zodia Vărsător, vine să aducă noi începuturi în simbolistica acestui segment de viață. Este posibil ca noi începuturi legate de conducere, de putere, de funcții și autoritate să ni se releveze în această perioadă. Cu alte cuvinte, și această Lună Nouă susține o nouă ordine mondială, asemenea lui Saturn în Vărsător despre care am scris în textul aferent. În plus, Saturn din casa parteneriatelor poate susține alianțele pentru putere, dar poate aduce și ruperi majore, poate aduce căderi din funcții și o reierarhizare la nivel de stat, de companii.

Luna Nouă în Berbec se petrece în conjuncție cu Chiron, Înțeleptul și Micul Vindecător, iar acest aspect vorbește întocmai despre vindecare. Chiron se jertfește pe el pentru a-i vindeca pe ceilalți. Noi, prin ascultarea sfaturilor autorităților, putem face asta și vom începe să vedem îmbunătățirile începând cu perioada imediat următoare. În plus,a spectul vorbește, din nou, despre desăvârșire prin spiritualitate. Pe de altă parte, este un aspect benefic care aduce și decizii foarte înțelepte luate de autorități, de stat, de șefi și toate acestea vor fi pentru vindecarea colectivă. Din nou, și acest aspect subliniază că această situație aduce vindecarea planetei.

Luna Nouă din Berbec este în conjuncție cu Luna Neagră din Berbec, pe casa autorității, iar acest aspect este destul de sensibil în ceea ce privește interpretarea astrologică a acestui moment în context social. Haideți să nu scoatem ce este mai rău din noi doar pentru a ieși în față. Haideți să respectăm ceea ce spun autoritățile și să ne stăpânim fricile, obsesiile, dorința de independență și libertate. Vor fi ambiții mărețe acum, ascunse, vor fi emoții greu de gestionat și avem nevoie de ampatie. Avem nevoie de echilibru și nu de revoltă, atât în interior, cât și în exterior!

Luna Nouă în Berbec este în aspecte tensionate cu Nodurile Lunare, Nodul Sud din Capricorn și Nodul Nord din Rac. Aceste aspecte vorbesc de tensiuni, de conflicte și, din nou, rupturi de relații, de parteneriate. Practic, aspirațiile noastre, dorințele noastre și acțiunile pot intra în conflict cu autoritățile din viața noastră, fie că este vorba de autoritatea statului, de părinți, de șefi, persoane superioare ierarhic.

Citește și – Saturn intră în Vărsător pentru 3 ani. Ne predă lecția responsabilității sociale și a umanitarismului

Luna Nouă în zodia Berbec. Cum influențează zodiile

Trebuie să țineți cont că această Lună Nouă nu vine cu începuturi remarcabile la nivel individual, cu demararea unor mari acțiuni, așa cum ne-am fi așteptat, ci mai degrabă cu situații noi la care trebuie să învățăm să ne adaptăm. Vă sfătuiesc să citiți atât zodia, cât și ascendentul, dacă-l cunoașteți!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de noi începuturi legate de viața personală, profesională și relațională. Sunt șanse acum de a pune bazele unei adevărate ascensiuni profesionale, însă cu efecte pe viitor. Perioadă bună pentru vindecare.

Taur

Cei născuți în zodia Taur se desprind de trecut, de o relație karmică, pot rupe un parteneriat, însă este și un moment bun să se vindece de niște frici, posibil legate de sănătate.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de noi începuturi legate de prieteni, pot recontura niște planuri de viitor, niște proiecte. Pe de altă parte, vor fi atrași într-un mod excepțional de spiritualitate.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de noi începuturi profesionale. Posibil ca nativii să-și recontureze niște aspirații de viitor. Fiind guvernați de Lună și fiind zodia de ascendent a momentului de Lună Nouă, Racii au parte de Pasul Fortuna, sunt norocoși și vor vedea doar partea bună a situației, vor găsi bucuria de a sta cu ei și cu cei dragi.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de noi începuturi legate de zona spiritualității și a filozofiilor de viață. Posibil ca o serie de mentalități, de principii, de credințe să li se recontureze în această perioadă. De asemenea, fiind guvernați de Soare, implicat în această lunație, nativii s-ar putea să aibă parte de o reconfigurare a unor obiective profesionale, noi începuturi profesionale care să le aducă, ulterior, și bani.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de noi începuturi legate de sectorul financiar. Nativii pot învăța să-și readministreze bugetul, să facă economii, se vor lupta să intre în posesia unei sume de bani, datorii, credit, împrumut, moștenire. De evitat deplasările!

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de noi începuturi în relații, în relația cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Zona dragostei este foarte puternic aspectată și nu este exclus ca nativii să fie mai dornici ca niciodată să dea curs unor povești de iubire, unor aventuri, însă de preferat este ca totul să se desfășoare în mediul online.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de noi începuturi legate de muncă și sănătate. Un nou program, un nou orar, noi sarcini și responsabilități se pot contura în următoarea perioadă. Pe de altă parte, nativii se pot lăsa conduși de un sentiment de teamă cu privire la situația financiară sau la o situație de cuplu, legată de iubire, însă nu este cazul să-și facă probleme reale în acest sens.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia unor noi începuturi legate de sectorul iubirii. Poate fi vorba de o nouă relație, o nouă cucerire sau de reconfigurarea actualei povești de iubire. Totodată, stilul de viață s-ar putea să aibă de suferit de pe urma alimentației, stresului și pot apărea probleme cu ficatul. Se cere mai multă implicare la locul de muncă.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi începuturi în relații, în special fiind vorba de relațiile de familie, însă și cele de afaceri, de dragoste pot intra sub lupa nativilor. Poate fi vorba inclusiv de rupturi sau de decizia de a încheia o asociere. Locuința este și ea vizată și pot apărea situații neașteptate legate de casă, de domiciliu, de un bun de patrimoniu.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de situații noi care vizează sectorul comunicării, al negocierilor, dar și al actelor, documentelor, în special cele financiare. Nativii pot afla noutăți în urma unui dialog, pot primi vești și informații noi, pot rezolva o situație care ține de un credit, de o moștenire, partaj, proces, litigiu.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de ocazii noi de a-și rezolva o situație financiară, poate de noi oportunități de a face bani. Nativii sunt foarte puternic aspectați pe zona de spiritualitate și credința lor poate muta munții din loc. Au intuiție și idei foarte bune și pot profita din plin fie pentru a-și îmbunătăți veniturile, fie pentru a se înscrie la un curs, pentru a studia ceva nou.

Citește și – Super Lună Plină în semnul Fecioară. Cum va influența fiecare zodie în parte

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter