Lună Nouă în zodia Fecioară. Noi începuturi remarcabile. Remodelare și progres

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 17 septembrie 2020, 16:33
Pe data de 17 septembrie 2020 se va forma Luna Nouă în zodia Fecioară, o lunație remarcabilă, care va aduce noi începuturi în viața noastră, fiind foarte bine aspectată.

Luna Nouă în zodia Fecioară, la modul general, aduce noi începuturi profesionale, legate de locul de muncă, de modul în care ne desfășurăm sarcinile și activitățile, dar și noi ocazii de a ne schimba și îmbunătăți stilul de viață. Impactul se va resimți puternic în următoarele două săptămâni până la o lună.

Analiză de astrolog Mădălina Manole

Această Lună Nouă în zodia Fecioară este strâns legată de ultimele 6 luni din viața noastră. Dacă ne amintim, Luna Plină din Fecioară, care s-a petrecut pe data de 9 martie, a fost responsabilă de perioada în care în România s-a trecut la munca remote, la munca de acasă. Ei bine, această Lună Nouă din Fecioară vine să reclădească ceea ce atunci s-a dărâmat/schimbat, însă într-o altă formă.

Luna Nouă din zodia Fecioară se petrece în aspecte armonioase cu planetele din Capricorn, cele responsabile cu contextul social și politic din lume, cauzat de pandemia de coronavirus. Ei bine, asta înseamnă că putem aduce îmbunătățiri remarcabile stilului de viață, felului în care ne desfășurăm activitățile zilnice și profesionale.

Luna Nouă din zodia Fecioară se petrece pe ascendent Săgetător și chiar în casa guvernată de Săgetător, în casa spiritualității și a străinătății, o casă care vorbește despre expansiune, deci nevoia de progres și de evoluție este foarte mare și este susținută de astrograma lunației.

Luna Nouă din zodia Fecioară se petrece la grad perfect, în aspect de susținere, cu Saturn retrograd din Capricorn, context care subliniază că ceea ce se începe acum va fi de lungă durată și stabil, însă se petrece în aspecte tensionate cu Nodurile Lunare, Axa Destinului din Gemeni-Săgetător, situație care va aduce și multă confuzie în alegerea direcției de viitor.  Posibil ca situații din trecut să revină acum pentru a le reedita.

Va fi multă confuzie și în relațiile de dragoste, dar și în cele profesionale. Este necesară debarasarea de atitudini vechi, de atașamente și de tipare de gândire pe care ne-am clădit până acum personalitatea, pentru a progresa. Este nevoie de deschidere către noi informații, noi concepte de relaționare și ce este cel mai important este că trebuie să fim raționali până la limita extremă.

Luna Nouă din zodia Fecioară – influență zodii

Luna Nouă din zodia Fecioară va influența puternic Fecioarele, Peștii, Gemenii și Săgetătorii, în mod special pe cei care sunt născuți în ultima decadă a acestor semne zodiacale, dar și pe cei care au ascendent aici sau au planete personale în astrogramă în aceste zodii, între gradele 20 – 29. Iată care sunt domeniile unde această lunație vine cu noi capitole, capitole care se vor dovedi rezistente și de lungă durată.

Berbec/ Ascendent Berbec

Noi începuturi profesionale, legate de locul de muncă și de carieră, noi oportunități de afirmare, noi funcții, noi șanse de a-ți atinge niște obiective. Cei care vor să se angajeze, acum au ocazia. Plus ocazia de a demara ceva legat de o casă sau de familie. Sunt foarte bine susținuți nativii care vor să-și cumpere o locuință, să-și construiască un cămin.

Taur/ Ascendent Taur

Noi începuturi în dragoste, noi relații de iubire care se vor dovedi de lungă durată, posibil cu parteneri cunoscuți chiar prin intermediul locului de muncă. De asemenea, noi începuturi legate de modul în care-ți desfășori sarcinile zilnice, noi responsabilități profesionale. Ocazia de a-ți schimba stilul de viață și a-ți descoperi noi hobby-uri și pasiuni. Plus noi abordări legate de relația cu băncile.

Gemeni/ Ascendent Gemeni

Noi începuturi legate de relațiile de lungă durată, o nouă abordare în cuplu, dar și noi începuturi legate de intimitate. Posibil ca unii nativi să se mute cu partenerul, iar alții să deschidă procese de partaj, de obținere a unei moșteniri. noi reguli privind administrarea banilor în cuplu.

Rac/ Ascendent Rac

Rezolvări legate de acte, documente, credite, bănci, moșteniri, partaje, litigii. O nouă etapă în comunicarea cu cei din jur, în special cu partenerul de viață, ocazia de a-și îmbunătăți viața sexuală.

Leu/ Ascendent Leu

Persoanele care intră în această perioadă în viața ta, în special dacă sunt de sex opus, pot veni pe karmă, cu rolul de a te transforma. Noi începuturi financiare, în relația cu băncile, credite, moșteniri, banii partenerului în mod special. Ocazia de a-ți îmbunătăți viața sexuală.

Fecioară/ Ascendent Fecioară

Noi începuturi legate de viața personală, de relații (inclusiv din străinătate), noi începuturi spirituale, ocazia de a învăța ceva nou, de a te înscrie la cursuri și seminarii, de a-ți schimba niște principii de viață și mentalități.

Balanță/ Ascendent Balanță

Pentru tine este o Lună Nouă a conștientizărilor, a debarasării de amintiri, de trecut, de traume și frici, a vindecării, ameliorării unor probleme de sănătate. În plus, ai parte de noi începuturi legate de carieră, de direcția profesională, poți avansa într-o funcție sau poți atinge un obiectiv profesional.

Scorpion/ Ascendent Scorpion

Noi începuturi în relațiile de prietenie, ocazia de a intra în noi anturaje. Poți să te îndrăgostești de un prieten sau poți schimba o relație de prietenie pe una de iubire sau chiar invers. Prietenii pot interveni în relația ta. Șanse de a demara noi proiecte de grup, noi proiecte de viitor.

Săgetător/ Ascendent Săgetător

Resimți foarte puternic această Lună Nouă din Fecioară dat fiind că ești zodia de ascendent, dar și că Nodul Karmic este în zodia ta și este implicat în lunație. Ai marea ocazie a unor conștientizări și revelații incredibile despre propria ta persoană, momente care te vor ajuta în evoluția spirituală, te vor îndrepta către Sensul Vieții, către noi relații, către ocazia de a consolida căsnicia sau relația în care te afli. Noi etape în evoluția personală, dar și profesională. Noi ocazii de afirmare, de atingere a obiectivelor profesionale.

Capricorn/ Ascendent Capricorn

Noi începuturi spirituale, noi cursuri de dezvoltare, folosirea unor diplome, ocazia de a analiza situația financiară din alt unghi și de a avea inspirație financiară, în investiții, în îmbunătățirea veniturilor.

Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ocazia de a face un credit, de a rezolva o situație cu băncile sau legată de o moștenire sau de modul de administrare a veniturilor comune cu partenerul, șansa de a rediscuta niște condiții salariale în mod avantajos.

Pești/ Ascendent Pești

Vești, informații, mesaje, declarații, discursuri publice, interviuri și ședințe, care aduc cu sine schimbări de viziune, noi orizonturi și noi conștientizări, noi sisteme de gândire. Ocazia de a începe noi proiecte legate de comunicare, poate un curs. Noi începuturi în relația de cuplu, în căsnicie și în activitățile comerciale.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter