Lună Nouă în semnul Pești. Cum va influența toate celelalte zodii

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 6 martie 2019 va avea loc fenomenul de Lună Nouă care se va forma în zodia Pești și care va influența absolut toate semnele zodiacale, fiecare în alt sector de viață.

Luna Nouă vine cu aspecte benefice la modul general, cu noi începuturi pentru fiecare zodie, însă contextul astrologic al momentului este ușor tensionat ca urmare a retrogradării lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, întocmai în sectorul în care se formează Luna Nouă. Punctăm că influențele vor fi resimțite pe o perioadă de aproximativ două săptămâni de acum înainte. Iată cum vor fi influențate toate zodiile de Luna Nouă din zodia Pești!

Berbec

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul subconștientului, al trecutului, al introspecției și al relațiilor karmice și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. Nativii vor căuta să se elibereze de gânduri, de apăsări sufletești, însă nu este exclus să fie confuzi și debusolați în această perioadă. De asemenea, tot acum este activată axa sănătății și nu este exclus ca nativii să se preocupe mai mult de starea de sănătate, să facă analize și investigații medicale și să afle un tratament care să le amelioreze o afecțiune mai veche.

Taur

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung și nativii vor avea ocazia să cunoască persoane noi cu care să lege relații de viitor. Este un moment bun pentru împăcări cu prietenii cu care au fost certați și tot prin intermediul celor din anturaj pot cunoaște un nou partener cu care să înceapă o poveste de iubire. O serie de nativi pot avea parte de susținerea prietenilor pentru a demara un proiect de viitor.

Gemeni

Luna Nouă se formează în sectorul socio-profesional. Astfel, pentru o serie de nativi vor apărea noi oportunități de afirmare în carieră și nu este exclus să fie avansați în funcție, să fie decorați sau să-și schimbe domeniul de activitate. Totuși, nativii nu trebuie să facă abstracție de retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, care le poate pune piedici și obstacole.

Rac

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul studiilor, al călătoriilor, al străinătății și al principiilor de viață, capitole la care nativii pot avea parte de noi oportunități și provocări. Aceștia vor fi mai determinați ca niciodată să înceapă niște cursuri, să studieze domenii noi și să plece în călătorii de cunoaștere, chiar dincolo de hotarele țării, însă sunt sfătuiți să fie prudenți ca urmare a retrogradării lui Mercur.

Leu

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul se formează în sectorul financiar, al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri, și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. Nativii pot primi sume de bani neașteptate, pot intra în posesia unor bunuri materiale, de patrimoniu sau rezultate în urma unui partaj, pot primi o moștenire sau pot semna contracte avantajoase de colaborare, însă se cere foarte mare prudență ca urmare a retrogradării planetei Mercur.

Fecioară

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul parteneriatelor prefesionale și al mariajului și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. Nativii căsătoriți pot trece la alt nivel în relație, cei singuri și-ar putea întâlni marea dragoste, însă nu sunt excluse  situațiile surprinzătoare și neașteptate favorizate de retrogradarea lui Mercur. Această retrogradare îi poate împiedica inclusiv pe cei care au cumpărat inelul de logodnă să îndrăznească să facă o cerere în căsătorie pentru că pot deveni brusc nesiguri pe ceea ce-și doresc.

Balanță

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul muncii și al sănătății și va deschide o nouă etapă în aceste domenii de viață. Nativii își vor reconsidera atitudinea vizavi de locul de muncă, își vor reorganiza sarcinile, pot primi noi responsabilități, iar cei care-și doresc o schimbare a locului de muncă sunt sfătuiți să aștepte să se încheie retrogradarea planetei Mercur. De asemenea, este momentul să aducă îmbunătățiri stilului de viață și chiar pot descoperi un tratament revoluționar care să-i ajute să-și vindece o afecțiune mai veche.

Scorpion

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul sentimental, al relației cu copiii și al activităților recreative, artistice și sportive. Nativii pot avea ocazia de a cunoaște un posibil viitor partener, iar cei care se află deja în relații de lungă durată pot trece la nivelul următor. O serie de nativi pot afla că vor deveni părinți, în timp ce alții își pot reconsidera atitudinea față de copii.

Săgetător

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul familiei și al locuinței. Nativii Fecioară  se pot împăca cu cei dragi cu care au fost în conflict până acum și o nouă etapă se va deschide în relaționarea cu părinții. Nu este exclus ca unii să se mute de acasă sau să se întoarcă în casa părintească, însă în această perioadă nu sunt recomandate tranzacțiile imobiliare, ca urmare a retrogradării planetei Mercur.

Capricorn

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte, al fraților, vecinilor și colegilor de muncă. Nativii vor fi înclinați în această perioadă să învețe lucruri noi, chiar să urmeze niște cursuri, și nu este exclus să fie nevoiți să facă deplasări pentru asta. Relația cu cei apropiați poate trece la un nou nivel, însă sunt sfătuiți să fie atenți la dialog pe toată perioada retrogradării planetei Mercur.

Vărsător

Luna Nouă din Pești se formează în sectorul banilor obținuți din muncă proprie și va aduce noi începuturi, va deschide o nouă etapă în situația financiară a nativilor. Aceștia pot primi o mărire de salariu, o primă, pot fi tentați să-și schimbe locul de muncă pentru unul mai bine plătit sau pot căuta colaborări de natură să le îmbunătățească veniturile, însă sunt sfătuiți să fie foarte prudenți în negocieri, să nu-și dea demisia și să evite deciziile radicale din sectorul financiar până la încheierea perioadei de retrogradare a planetei Mercur.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității. La modul general, acest aspect astrologic poate aduce schimbări remarcabile de direcție, de idei, de raționament și gândire, schimbări de atitudine asupra modului în care relaționează și comunică cu cei din jur. În plus, acest aspect este puternic susținut și de Uranus, planeta marilor transformări, care de azi va reintra pentru 7 ani în zodia Taur și va revoluționa întocmai sectorul comunicării la nativii Pești. Tot acum se activează axa relațională și nativii care sunt în relații de lungă durată pot trece la un nou nivel, iar cei care sunt singuri pot începe o frumoasă poveste de dragoste, însă sunt sfătuiți să fie atenți la dialog pe perioada de retrogradare a planetei Mercur întocmai în semnul lor.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter