Lună Plină în zodia Pești: momentul marilor conștientizări și răspunsuri

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 03 septembrie 2020, 21:06
Pe data de 2 septembrie s-a format fenomenul de Lună Plină în zodia Pești, eveniment astrologic care va fi resimțit timp de aproximativ două săptămâni de acum înainte.

Previziuni realizate de astrolog Mădălina Manole

Luna Plină este un moment al încheierilor, dar și al culegerii roadelor, iar această lunație este aspectată foarte benefic nouă, astfel încât cei care au fost conștiincioși și au plantat semințele la timp, le-au îngrijit, acum pot să aibă o recoltă bogată. În principiu, Luna Plină de acum va închide un capitol deschis cu aproximativ 6 luni în urmă, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Pești.

Această Lună Plină de acum ne oferă marea ocazie, prin aspectele de susținere pe care le face cu Uranus retrograd din zodia Taur, să avem o nouă perspectivă asupra situațiilor cu care ne confruntăm în viața noastră. Ne oferă ocazia să conștientizăm anumite aspecte din viața noastră și să le vedem dintr-o altă perspectivă cu scopul de a ne vindeca și de a ne apropia mai mult de natura noastră divină. Ca orice Lună Plină din Pești, și aceasta ne va ajuta să concentram pe îmbunătățirea stării de sănătate, pe eliberarea de frici, de angoase, pe dizolvarea emoțiilor toxice și a gândurilor negative. Este un moment bun să ne vindecăm de vicii, obsesii și dependențe și să ne ascultăm cu toată încrederea intuiția, pentru că ne va ghida cum nu se poate mai bine.

Cei mai impactați sunt nativii din zodia Pești, Fecioară, Gemeni și Săgetător, dar și cei care au ascendentul, Luna sau alte planete importante în astrograma natală în aceste semne zodiacale.

Berbec/ Ascendent Berbec

Se activează axa sănătății odată cu această Lună Plină din Pești, deci ai toate șansele să vindeci și să închei ceea ce nu este productiv în viața ta. Renunță la vicii, la sentimente și persoane toxice, la activitățile copleșitoare și axează-te mai mult pe îmbunătățirea stării de sănătate, pe schimbarea stilului de viață cu unul mai echilibrat.

Taur/ Ascendent Taur

Este momentul să lași în spate și să te desprinzi de toate acele proiecte și planuri care nu ți-au adus mulțumirea și satisfacția așteptate, care ți-au consumat prea multe resurse psihice și fizice. De asemenea, ieși din acele cercuri și anturaje care-ți sunt toxice și vei avea numai de câștigat. În plus, Uranus retrograd din zodia ta, implicat în această Lună Plină din Pești, îți va aduce idei ingenioase, revoluționare, despre ce să faci cu un proiect mai vechi care nu funcționa cum ți-ai fi dorit.

Gemeni/ Ascendent Gemeni

Odată cu această Luni Plină din zodia Pești vei avea ocazia să pui punct unui aspect profesional, unui aspect legat de carieră și să realizezi ce trebuie să faci mai departe, care este direcția profesională pe care trebuie să mergi. Pentru unii poate fi vorba de investirea într-o nouă funcție, după cum au plantat și îngrijit semințele, așa cum spuneam mai sus. Cei care vor să-și schimbe direcția profesională vor avea idei în acest sens.

Rac/ Ascendent Rac

Vei resimți foarte profund Luna Plină din zodia Pești, dat fiind că Luna îți este guvernatoare, iar zodia Pești este sectorul spiritualității pentru tine. Prin urmare, vei avea parte de foarte multe conștientizări în această perioadă, vei trăi revelații, vei primi răspunsuri și nu este exclus să ai vise profetice. Ascultă-ți cu toată încrederea intuiția. Unii nativi vor realiza că este nevoie de dezvoltare personală și profesională și astfel pot lua decizia să se înscrie la cursuri și seminarii.

Leu/ Ascendent Leu

Vei resimți această Luna Plină din zodia Pești, dar fiind că Soarele, guvernatorul tău, este direct implicat. Este momentul să te vindeci de marile frici ale tale, iar acestea par a avea legătură cu banii, sănătatea și viața intimă, sexualitatea. Ai încredere în ideile financiare care-ți trec acum prin minte și pune-le în aplicare!

Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tu resimți puternic această Luna Plină din zodia Pești, dat fiind că se petrece pe casa opusă ție, deci cu Soarele aflat în semnul tău. Pe de o parte este momentul să închei relațiile toxice, fie ele de natură sentimentală sau profesională, iar pe de altă parte este momentul să spui ce-ți trece prin cap pentru că îți trec idei foarte bune și te pot ajuta foarte mult în carieră sau în exprimarea talentelor. În cuplu, vorbește deschis cu partenerul pentru a vindeca ceva sau, dinc ontră, pentru a încheia ce este bolnăvicios.

Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Plină din zodia Pești se formează pe casa sănătății, deci este un moment foarte bun să conștientizezi nu doar necesitatea vindecării, ci și schimbarea stilului de viață. Mergi la analize, tratează ce știi că trebuie tratat pentru că ai șanse mari de vindecare. De asemenea, fiind și vorba de o casă a muncii, este momentul să faci schimbări legate de programul de lucru și de responsabilitățile pe care le ai. Renunță la ce este nociv, epuizant și alege să fii mai liberă de obligații.

Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Plină din zodia Pești se formează întocmai în sectorul iubirii, deci este momentul marilor răspunsuri la acest capitol. Ascultă-ți intuiția cu privire la sentimentele tale, la opoveste de iubire în care te afli și vezi dacă este momentul să treci la nivelul superior sau să o închei. Acele relații toxice se pot termina acum. De asemenea, este momentul să-ți pui în valoare un talent, să te folosești de o pasiune pentru a o transforma în ceva mai mult, poate chiar în meserie.

Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Plină din zodia Pești se formează în sectorul familiei, dar și al eu-lui tău, al emoțiilor interioare, neexprimate, și poți vindeca tot ce ține de această zonă, fie că este vorba de traume din copilărie, de amintiri din trecut, poți depăși relații toxice care și-au lăsat o amprentă negativă asupra ta, te poți ierta pe tine și pe cei dragi.

Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai parte de foarte multe răspunsuri odată cu această Luna Plină din zodia Pești care se petrece pe casa comunicării. Fie apelezi la vindecare prin vizita la un psiholog, astrolog, duhovnic, psihoterapeut, fie discuțiile pe care le ai cu cei din jur se dovedesc revelatoare pentru tine,

Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Plină din zodia Pești se petrece pe casa ta financiară și-ți aduce foarte multă intuiție vizavi de acest sector. Poți găsi metode revoluționare de a-ți îmbunătăți veniturile și a-ți consolida pe termen lung situația materială.

Pești/ Ascendent Pești

Acaestă Lună Plină din semnul tău este foarte puternică pentru tine și poți avea parte de adevărate epifanii, revelații, poți să-ți asculți visele, dar și intuiția pentru că-ți vor arăta calea de viitor pe care trebuie să mergi, atât în plan personal, cât și în plan sentimental. Este momentul să-ți conștientizezi trăirile interioare și emoțiile.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter