Mercur iese din retrogradare și intră în mers direct prin zodia Scorpion

De Mădălina Manole, pe
Mult așteptatul eveniment astrologic al perioadei a sosit! Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, iese din retrogradare și reintră în mers direct prin zodia Scorpion.

Mercur s-a aflat în retrogradare încă din data de 17 noiembrie 2018, în zodia Săgetător, iar pe data de 2 decembrie a intrat în retrogradare în zodia Scorpion. Ei bine, această perioadă de retrogradare a cerut reevaluări și revizuiri în sectoarele de viață unde s-a format aspectul, în mod diferit la fiecare zodie în parte, iar acum, prin mersul său direct, vine să reechilibreze și să îmbunătățească situația.

Mercur va sta în zodia Scorpion doar până pe data de 13 decembrie 2018, moment în care va intra în zodia Săgetător, zodie unde se află pentru un an de zile și Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, dar și Soarele, până pe 22 decembrie 2018, tranzit care energizează și dinamizează toate zodiile. Tranzitul lui Mercur prin Scorpion a început încă din data de 10 octombrie 2018, însă a fost afectat de retrogradările amintite. Iată cum va influența fiecare zodie în parte tranzitul direct al lui Mercur prin semnul Scorpion!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au șansa să-și îmbunătățească situația financiară și să demareze noi proiecte. Mercur îi susține în comunicare și negocierile vor fi în avantajul financiar al nativilor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au șansa să-și îmbunătățească remarcabil comunicarea cu partenerul de viață. Mercur va susține dialogul cu persoana iubită și nativii sunt sfătuiți să profite de acest context favorabil pentru a-și spune punctul de vedere și a obține ceea ce-și doresc. Pe de altă parte, negocierile vor fi susținute și nativii pot semna noi parteneriate profesionale, pot demara noi afaceri.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura de reintrarea în mers direct a lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în zona sentimentală, acolo unde a retrogradat în prima parte a tranzitului, dar și în zona profesională, acolo unde a retrogradat în ultimele țase zile. După o perioadă în care nativii au fost confuzi și nehotărâți, pot reuși să-și îmbunătățească relațiile cu persoana iubită, dar și cu colegii și șefii. Se cere în continuare prudență cu privire la starea sănătății.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, dar și să o consolideze după o perioadă în care părea că totul se destramă. Nativii care sunt singuri pot deveni cuceritori și pot începe o aventură, mai ales că sunt susținuți în același sector și de Venus, planeta iubirii.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei și să se împace cu rudele cu care s-au aflat în conflict în ultima perioadă. Împăcarea poate apărea și în relațiile unde partenerii s-au despărțit în prima parte a retrogradării lui Mercur. Totodată, Mercur va susține timp de o săptămână negocierile legate de casă, de achiziționarea, vânzarea, închirierea unei locuințe.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să lămurească niște situații cu care s-au confruntat în ultima perioadă, atât în plan personal, cât și profesional, să găsească răspunsul unor dileme pe care le-au avut și să depășească starea de confuzie de care s-au ciocnit în ultima săptămână. Totodată, nativii pot pleca într-o călătorie sau pot negocia prețul unei vacanțe.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a-și îmbunătăți situația financiară și nu este exclus să negociere o mărire de salariu sau o sumă de bani aferentă unui contract. Pe de altă parte, nu este exclus să negocieze condițiile unei călătorii, din punct de vedere financiar. De asemenea, comunicarea va cunoaște o îmbunătățire remarcabilă și nativii au șansa de a se împăca cu o rudă, un frate cu care până acum s-au aflat în conflict.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii, vor observa o îmbunătățire remarcabilă a comunicării cu persoana iubită, dar și o consolidare a relației, mai ales că sunt sprijiniți și de Venus, planeta iubirii. Pe de altă parte, nativii vor fi mai stăpâni pe ei și pe deciziile lor, vor avea mai multă încredere în propria persoană și vor reuși să-și reechilibreze situația financiară afectată în prima parte de retrogradare a lui Mecur. Vor fi susținuți și de tranzitul Soarelui în acest sector.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător se vor bucura din plin de ieșirea lui Mercur din retrogradare, mai ales că le-a afectat casa subconștientului. Nativii vor depăși perioada de introspecție și analiză și vor deveni mult mai sociabili și mai bine dispuși, iar starea de bine se va instala nu doar psihic, ci și fizic. Pe de altă parte, vor reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu persoana iubită care a fost mult afectată în prima parte a retrogradării lui Mercur.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn încheie procesul de reevaluare pe care l-au deschis pe retrogradarea lui Mercur, atât cu privire la propria persoană, cât și cu privire la persoanele din anturaj. Astfel, revenirea în mers direct a lui Mercur le poate aduce ocazia să se împace cu un prieten și să-și consolideze relația, dar și să ia unele decizii favorabile în plan personal. Comunicarea cu cei din jur se îmbunătățește considerabil.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să demareze proiecte profesionale, să negocieze o funcție, un statut și să-și traseze o nouă listă cu priorități. Totodată, relațiile de prietenie vor intra într-o zonă mai confortabilă și comunicarea se va îmbunătăți.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să se debaraseze de niște principii, de niște scheme și tipare care, pe perioada reevaluării, s-au dovedit a fi greșite și defavorabile evoluției nativilor. Totodată, este momentul să ia decizii în ceea ce privește cariera, iar dacă acestea au fost luate deja, acum vor culege roadele. Mercur le aduce și o mai bună comunicare la locul de muncă, dar și ocazia să negocieze o funcție, un statut.

Sursă foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter