Saturn intră în semnul Capricornului. Vor urma 3 ani de lecții dure și schimbări uriașe pentru toate zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 decembrie 2018, 15:42
Pe data de 20 decembrie 2017, Saturn, Marele Învățător, numit în astrologie și Marele Malefic, din cauza lecțiilor dure la care supune zodiile, intra în semnul Capricornului, iar acest aspect va dura trei ani, pănî în 2020.

Tranzitul lent al lui Saturn prin semnul Capricornului va influența toate zodiile, în funcție de sectorul pe care se formează aspectul, însă, chiar dacă vine cu lecții grele și ne obligă să le învățăm, nu trebuie privit ca pe un aspect negativ. Acest tranzit ne poate fi de ajutor în evoluție și în vindecarea karmei, fiind considerat Lordul Karmei. Vor urma trei ani de provocări, de încercări, de teste și de schimbări imposibil de evitat. Iată cum influențează zodiile tranzitul lui Saturn prin semnul Capricornului!

Berbec

Intrarea lui Saturn din 20 decembrie in semnul Capricornului va avea loc în sectorul socio-profesional al nativilor Berbec. Acestia vor fi nevoiți să-și fixeze obiective clare și să le respecte, vor fi forțați de împrejurări să devină responsabili și determinați, iar toate acestea vor favoriza o poziție de durată și construirea unei cariere solide.

Taur

Saturn în Capricorn tranzitează casa călătoriilor, a relației cu străinătatea, a studiilor, a spiritualității, a filosofiei și concepțiilor de viață. Nativii Taur vor avea o perioadă de 3 ani în care toate aceste domenii vor fi mult încercate și vor avea parte de trăiri menite să le schimbe sau să le amplifice trăirile și acțiunile legate de aceste sectoare. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi surprinși să simtă pe pielea lor cum lucrurile iau o altă întorsătură, nu neapărat negativă.

Gemeni

Din 20 decembrie Saturn intră în semnul Capricorn, în sectorul financiar, al banilor în comun cu ai partenerului sau alți terți,  și în sectorul bunurilor obținute din moșteniri. Pentru nativii Gemeni va urma o perioadă de trei ani în care Saturn îi forțează să devină înțelepți și responsabili la capitolul bani. Cei născuți sub acest semn sunt, de obicei, cheltuitori, însă de acum vor deveni mult mai raționali în cheltuirea banilor și vor învăța să-și construiască o situatie financiara durabilă.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Rac

Tranzitul lui Saturn prin Capricorn va influența nativii Rac în toate aspectele legate de casa mariajului și a parteneriatelor. Timp de 3 ani, persoanele născute în zodia Rac vor fi încercate în aceste direcții și li se va cere muncă, trudă și răbdare în atingerea obiectivelor. Dacă vor învăța lecțiile și își vor fixa niște obiective clare, nativii Rac vor răzbi și la finalul perioadei vor puncta o căsătorie trainică și parteneriate de lungă durată.

Leu

Intrarea lui Saturn în semnul Capricorn, din 20 decembrie, va afecta sectorul profesional și cel al sănătății, iar nativii Leu vor avea la dispoziție trei ani să devină responsabili în aceste două direcții. Saturn le cere mai multă implicare la locul de muncă, dar și să pună un preț mai mare pe sănătate. Dacă până acum au neglijat aceste aspecte, este momentul să-și dea interesul pentru consolidarea carierei și pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Fecioară

Tranzitul lui Saturn în Capricorn prin semnul Fecioară va influența casa iubirii, a copiilor, a aventurii și a creativității, prin urmare acești nativi vor fi determinați astral să învețe să fie mai diplomați în relația cu partenerul și cu copiii, vor primi lecții în acest sens de natură să aducă schimbări radicale. Ispitele nu vor întârzia să apare și relația poate fi pusă intens la încercare. De asemenea, li se cere responsabilitate în activitățile artistice pe care le întreprind și vor observa că la finalul acestei perioade de 3 ani, vor culege și roadele.

Citește și – Este un nou început pentru toate zodiile. Iată cum te influențează Luna Nouă în Săgetător din decembrie 2017!

Balanță

Intrarea lui Saturn, în data de 20 decembrie, în semnul Capricorn va afecta sectorul familiei și al locuinței, în cazul nativilor Balanță. Lecțiile lui Saturn vor fi strict legate de aceste două direcții și marele test se va da în casă și în relația cu membrii familiei. Pentru a nu afecta relațiile cu cei dragi, Saturn cere diplomație, răbdare, înțelepciune și responsabilitate, iar la finalul celor trei ani va oferi și răsplata.

Scorpion

Începând cu 20 decembrie, Saturn intră în Capricorn și tranzitează sectorul comunicării, al informării și al învățării. Pentru nativii Scorpion se pregătesc lecții dure, aceștia fiind nevoiți să învețe să comunice cu cei din jurul lor și să-și dea ocazia să afle lucruri noi, să-și dea libertatea de a evolua prin cunoaștere.

Săgetător

Tranzitul prin Capricorn al planetei Saturn va afecta sectorul financiar al nativilor Săgetător și-i va obliga să devină responsabili în cheltuirea banilor și mult mai determinați în obținerea veniturilor pe termen lung. Trebuie ca în acești trei ani să învețe să-și fixeze obiective clare și demne și să lupte pentru o poziție socială mai bună.

Citește și – Ce trebuie să faci în 2018 pentru a anihila energiile negative din locuință. Maestrul Feng Shui te învață

Capricorn

Nativii Capricorn vor fi influențați de tranzitul lui Saturn prin semnul lor, în planul personalității, iar acest aspect îi va pune la muncă multă cu ei înșiși, lecțiile vor fi grele, iar testele finale vor fi menite să demonstreze că într-adevăr au învățat ceva din experiențele trăite. Autoanaliza este necesară, nativii Capricorn trebuind să devină mult mai responsabili cu tot ce ține în mod direct de ei. Au la dispoziție trei ani să se schimbe, să se recalibreze energetic și să se reechilibreze psihic, să-și îmbunătățească atitudinea față de viață și să învețe să nu mai fie delăsători și să-și atingă obiectivele propuse anterior.

Vărsător

Nativii Vărsător vor fi afectați de tranzitul lui Saturn prin Capricorn în sectorul izolării, al introspecției și al meditației, dar și în sectorul sănătății. Timp de trei ani, cei născuți sub semnul Vărsătorului vor fi puși la grele încercări pe aceste, însă vor învăța să lucreze și să se descurce singuri și să se bazeze pe propriile forțe. Vor trebui să acorde o reală importanță sănătății și tuturor aspectelor care țin de sectorul medical.

Pești

Intrarea planetei Saturn în semnul Capricornului va tranzita lent casa proiectelor și a planurilor pe termen lung a nativilor Pești. După ce în ultimii trei ani Saturn le-a testat răbdarea în tot ceea ce ținea de sfera profesională, Marele Învățător le va testa acum, pentru încă trei ani, calitățile de prieten și le va cere responsabilitate în tot ceea ce doresc să întreprindă în viitor. Cei născuți în zodia Pești trebuie să-și fixeze obiective clare și să aibă răbdare pentru a punea culege, ulterior, roadele.

Citește și – Ce se întâmplă în preajma zilei de naştere? Un aspect pe care nu l-ai observat până acum!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter