Zodia în care se nasc cele mai bune femei

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 12 aprilie 2022, 15:29
Femeia frumoasă bucură ochii, femeia înțeleaptă – mintea, iar femeia adevărată – sufletul. Dintre toate reprezentantele din zodiac, una singură îndeplinește toate aceste trei condiții. Este vorba despre nativa din Scorpion, zodia în care se nasc cele mai bune femei. 

Femeia Scorpion este cea mai sexy și misterioasă femeie din zodiac. Este profundă, exotică, magnetică, însă și capricioasă. În funcție de starea de spirit poate fi impulsivă sau foarte calmă. Este o femeie inteligentă, interesată să se autodepășească, nu se conformează regulilor, este pasionată de cunoaștere și esoterism. Este îndrăzneață și este cea mai feminină zodie, inspiră cel mai mult sex-appeal dintre toate reprezentantele Horoscopului. O femeie născută în Scorpion nu trebuie tratată niciodată cu mănuși. Este o fire directă, așa că se așteaptă să aibă de-a face cu același tip de comportament.

Îi place să pună punctul pe ”i”, nu lasă niciodată o problemă nerezolvată, nu se simte confortabil în zonele gri. Orice trebuie să aibă un început și un sfârșit și este foarte tranșantă pentru că nu îi place ca lucrurile să rămână neclarificate în viața ei. Detestă să trăiască în nesiguranță și asta pentru că ea întotdeauna este foarte încrezătoare în forțele proprii. Este o femeie independentă, puternică, plină de resurse, muncitoare și dispusă să facă sacrificii pentru a reuși.

Citește și: Zodii care au noroc la bani în aprilie 2016

În dragoste, femeia Scorpion este cea mai seducătoare. Știe când să fie femeie și când să se poarte ca o adolescentă răsfățată. Poate intra în pielea multor ”personaje”, astfel încât partenerul ei să nu se sature niciodată de ea. Îl intrigă pe măsură ce ajunge să o cunoască, este o fire dinamică, explozivă, mai ales în pat. Nu degeaba mai este supranumită și ”Zeița sexului”. Este totodată implicată, atașată, loială și iubitoare, dacă a găsit partenerul alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții.

Citește și: Zodiile care îți pot citi gândurile

Pentru reprezentantele acestui semn astral, familia este sacră. Îi va apăra pe ai ei cu toate armele, va ataca dacă va simți că o persoană dragă este încolțită. Până să ajungă să fie lângă un bărbat, femeia Scorpion îl va supune foarte multor teste, astfel încât să fie sigură că este partenerul de care are nevoie. Are tot timpul o energie tânără, este plină de viață și este o persoană plină de resurse. De aceea soțul ei va avea un umăr puternic pe care să se sprijine. Dar nu să se plângă. Pentru că bărbatul de lângă femeia Scorpion va fi un bărbat puternic, dar foarte empatic și tolerant. Nativele din Scorpion sunt posesive și le place să domine, însă folosesc aceste două ”defecte” în avantajul relației. Iar cel de lângă ele nici nu va simți dacă este verificat sau dacă femeia Scorpion își manifestă gelozia.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter