Zodii care au mare noroc la bani în luna august 2019

De Mădălina Manole, pe
Luna august 2019 vine cu vești foarte bune pentru nativii anumitor zodii care vor avea ocazia să-și îmbunătățească remarcabil veniturile în această perioadă.

Ultima lună de vară ne aduce vești foarte bune pentru că două dintre planetele responsabile într-o mare măsură de zona financiară își încheie mersul retrograd. Astfel, pe data de 1 august 2019, Mercur, planeta negocierilor, a tranzacțiilor și a comerțului, își va încheia perioada de retrogradare și-și va continua mersul direct întâi prin zodia Rac, până pe 11 august, și mai apoi prin zodia Leu, pe care o va traversa până pe 29 august.

De asemenea, un alt aspect astrologic mult așteptat de toată lumea este încheierea perioadei de retrogradare a Marelui Benefic, Jupiter, planeta norocului, a abundenței, a prosperității și a bogăției. Astfel, începând cu data de 10 august 2019, Jupiter își va relua mersul direct prin zodia sa de domiciliu, prin Săgetător, acolo de unde are cea mai mare putere de acțiune.

Iată care sunt zodiile care vor avea noroc la bani în luna august 2019! De asemenea, previziunea este valabilă și pentru persoanele care au ascendent în aceste zodii!

Taur

Cei născuți în zodia Taur sau care au ascendentul în zodia Taur vor fi printre norocoșii acestei luni. Nativii se vor bucura din plin de încheierea perioadei de retrogradare a lui Jupiter care le-a pus până acum bariere și le-a adus blocaje în sectorul financiar, mai ales în zona banilor deținuți împreună cu ceilalți, fie că este vorba de bani deținuți cu persoana iubită, cu partenerii de afaceri sau cu părinții. Acești nativi, în funcție de aspectele din harta natală, pot încheia procese de partaj, pot câștiga un proces amânat în urma căruia să intre în posesia unei moșteniri sau în posesia unui bun material, de patrimoniu.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sau care au ascendentul în zodia Gemeni pot răsufla ușurați deoarece Mercur, întocmai planeta lor guvernatoare, își va încheia mersul retrograd prin sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Acest aspect le va aduce multor nativi ocazia de a relua o negociere salarială sau o discuție privind o colaborare care să le îmbunătățească veniturile. În anumite cazuri, în funcție și de harta natală a fiecărui nativ, contextul astrologic le poate aduce o primă, un bonus de performanță sau chiar o mărire de salariu.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sau care au ascendentul în zodia Rac se pot bucura de două ori de aspectele lunii august 2019. O dată pentru că Mercur nu mai este retrograd în zodia lor și nu le mai pune obstacole în comunicare, negocieri și alte situații care implică investițiile și tranzacțiile, și a doua oară pentru că, odată cu intrarea în semnul Leu, le va activa casa financiară. Acest aspect poate aduce oportunități deosebite de a-și îmbunătăți veniturile, ceea ce, poate însemna inclusiv semnarea unei colaborări avantajoase, o primă sau o mărire de salariu. În plus, Venus, planeta banilor, se va întâlni cu Mercur întocmai în acest sector financiar și va spori șansele de câștiguri până pe 21 august.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sau care au ascendentul în zodia Scorpion sunt printre cei mai norocoși nativi ai lunii august 2019. Jupiter va reveni în mers direct întocmai în sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar acest aspect le poate aduce numeroase oportunități de câștig. Nativii pot să-și crească veniturile din colaborări sau pot obține un bonus de performanță, o primă de vacanță, însă nici creșterea salariului nu este exclusă, mai ales dacă-și schimbă locul de muncă, departamentul sau funcția.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sau care au ascendentul în zodia Săgetător pot răsufla ușurați deoarece Jupiter, întocmai guvernatorul lor, își încheie mersul retrograd prin semnul lor. După o perioadă de patru luni în care Marele Benefic le-a cam pus rezistența la încercare și i-a trecut prin situații mai mult sau mai puțin plăcute, vine acum, în mersul său direct, să le aducă recompensa. În plus, Săgetătorii se pot aștepta la surprize financiare plăcute încă din prima zi a lunii, de când Mercur își încheie mersul retrograd prin sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu terți. Acum pot negocia cu succes partaje, litigii, moșteniri și zona afacerilor, a parteneriatelor cu asociații, va fi foarte bine susținută. Nu este exclus ca în luna august să câștige niște bani într-un mod absolut neașteptat.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sau care au ascendentul în zodia Capricorn vor fi puternic susținuți de Mercur în tranzitul său prin zodia Leu deoarece le va activa întocmai sectorul financiar. Nativii, de la caz la caz, pot negocia cu succes un partaj, pot intra în posesia unei moșteniri, pot câștiga bani dintr-o tranzacție, investiție sau pomna un parteneriat de afaceri profitabil. Cei care au afaceri de familie sau cu persoana iubită pot înregistra succese acum. În plus, Venus, planeta banilor, se va afla până pe 21 august alături de Mercur, susținând puternic îmbunătățirea veniturilor prin colaborări și asocieri cu terțe persoane, inclusiv cu persoana iubită.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter