Zodii care au noroc în dragoste în luna decembrie 2019

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 04 decembrie 2019, 15:25
Ultima lună din an vine cu vești bune pentru anumite semne zodiacale care vor avea ocazia să descopere o altă vibrație a iubirii, una mult mai pasională și maiintensă.

Tranzitele care activează acum zodia Capricorn își pun foarte mult amprenta asupra modului în care iubim și ne manifestăm sentimentele. Venus, planeta iubirii, tranzitează aproape întreaga lună decembrie zodia Capricorn și energia sa este una puternică și benefică, Venus se simte foarte bine în acest semn și ne va influnța pe măsură. În plus, Venus se înțelege de minune cu Saturn, guvernatorul Capricornului, care acum tranzitează întocmai această zodie, iar Jupiter, planeta norocului și a șansei, este, de asemenea, proaspăt intrată în zodia Capricorn .

Care sunt zodiile care au noroc în dragoste în luna decembrie 2019

Previziuniile de mai jos sunt valabile atât pentru cei care sunt născuți în aceste zodii, cât și pentru cei care au ascendentul în aceste semne zodiacale.

Berbec

Venus le guvernează casa căsătoriei și a relațiilor de lungă durată, iar în tranzitul său prin Capricorn, planeta iubirii și a banilor devine puternică și le poate aduce prosperitate sentimentală. Astfel, de la îmbunătățirea relației cu partenerul de viață și până la cereri în căsătorie, totul este posibil pentru acești nativi. Cei singuri pot începe o relație cu un coleg sau cu o persoană cunoscută prin intermediul sectorului profesional sau care lucrează în zona autorității statului.

Gemeni

Venus le guvernează întocmai dragostea și a aventura, distracțiile, iar în tranzitul său prin Capricorn, planeta iubirii, va activa întocmai casa sexualității. Acest aspect poate spori nevoia de intimitate a Gemenilor, dorințele sexuale, libidoul fiind acum la cote înalte. Nativii se pot avânta cu entuziasm în aventuri sexuale, pot explora plăcerile trupești cu multă intensitate, însă cei care au o relație se pot folosi de acest tranzit pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Fertilitatea este un punct forte al lunii decembrie și nu este exclus ca cei care-și doresc să devină părinți, acum să-și îndeplinească visul.

Rac

După o perioadă destul de încercată în sectorul sentimental, cei născuți în zodia Rac pot răsufla ușurați. Chiar dacă încercările nu au trecut definitiv, nativii pot avea șanse să-și consolideze puternic relația cu partenerul de viață. Tranzitele din Capricorn vor activa întocmai sectorul căsătoriei și al relațiilor de lungă durată, prin urmare Venus le poate aduce armonie în cuplu, iar celor singuri ocazia de a pune bazele unei noi povești de dragoste. Nativii care au deja relații solide se pot aștepta să fie ceruți în căsătorie.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea o lună plină de dragoste. Tranzitele din Capricorn le activează întocmai casa iubirii și, fiind vorba de Venus, putem afirma cu încredere că nativii, oricât de raționali și analitici ar fi, acum își vor pierde mințile. Cei care au relații de lungă durată pot să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită și chiar se pot gândi să devină părinți, iar cei care sunt singuri pot avea șansa de a începe o nouă poveste de dragoste. Nu este exclus ca viitorul partener să fie cunoscut într-o călătorie sau prin intermediul activităților distractive, sportive, culturale, al unui hobby comun.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt vedetele lunii, având în vedere că Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, îi vizitează timp de un an de zile. Cum Venus le guvernează întocmai sectorul iubirii și acum le tranzitează semnul, este lesne de înțeles că acești nativi, reci și sobri de felul lor, se vor aprinde și se vor lăsa topiți de sentimente și trăiri intense în plan amoros. Cei singuri pot începe noi povești de dragoste, însă mare atenție la persoanele din trecut care pot reveni acum în mod neașteptat în viața lor.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter