Zodii care au noroc la bani în decembrie 2019

De Mădălina Manole, pe
Luna decembrie vine cu vești bune în sectorul financiar pentru anumiți nativi ai zodiacului care vor avea marea șansă de a-și îmbunătăți veniturile.

Jupiter, planeta abundenței, a bogăției, a oportunităților și marilor beneficii, intră încă din primele zile ale lunii în zodia Capricorn, zodie pe care o va traversa timp de un an de zile, cu impact puternic resimțit în luna decembrie. Chiar dacă Jupiter nu are putere mare în acest semn zodiacal, el rămâne totuși Marele Benefic al zodiacului, iar șansele aduse de el sunt remarcabile.

Zodii care au noroc la bani în decembrie 2019

Previziuniile de mai jos sunt valabile atât pentru cei care sunt născuți în aceste zodii, cât și pentru cei care au ascendentul în aceste semne zodiacale și sunt de impact asupra întregului an 2020.

Citește și: Zodii care au noroc în dragoste în luna decembrie 2019

Taur

Jupiter este planeta care guvernează sectorul banilor deținuți împreună cu alții, cu partenerul de viață sau cu colaboratori, cu terțe persoane, iar în tranzitul său prin Capricorn activează sectorul călătoriilor și al străinătății. Astfel, cei născuți în zodia Taur pot avea șansa să primească bani în urma unor activități desfășurate peste hotare, să primească bani, moșteniri, bunuri și avantaje materiale de la persoane din străinătate sau care sunt de altă cultură și religie. Pot primi, de asemenea, cadouri de la parteneri de afaceri, partener de viață, inclusiv o excursie poate fi primită cadou. Cei care lucrează în străinătate sau își doresc un job peste hotare sunt avantajați.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni, odată cu tranzitul lui Jupiter, planeta care le guvernează parteneriatele, prin semnul Capricorn, activează sectorul banilor deținuți împreună cu alții. Astfel, acești nativi pot primi bani în urma unor procese, partaje, dar și din asocieri și colaborări profesionale. De asemenea, pot intra în posesia unei moșteniri sau pot obține un credit.

Scorpion

Jupiter este guvernatorul casei banilor, iar în tranzitul său prin Capricorn activează casa comunicării. Ei bine, acest aspect poate fi interpretat ca fiind benefic pentru nativii care lucrează în zona de PR, în jurnalism, purtători de cuvânt, și în orice altă zonă care presupune comunicarea, promovarea în mediul online, chiar și activitățile de vânzare-cumpărare. Acești nativi pot să-ți îmbunătățească veniturile prin aceste metode.

Săgetător

Săgetătorii sunt norocoșii acestui tranzit, odată pentru că Jupiter le este guvernator, și a doua oară pentru că în tranzitul său prin Capricorn le activează întocmai casa financiară a banilor obținuți din muncă proprie. Astfel, cei născuți în zodia Săgetător au șansa să primească o mărire de salariu, o primă, un bonus de merit sau să le apară o altă ofertă de muncă mai bine plătită, o ofertă de colaborare, un proiect care să le aducă un venit suplimentar.

Capricorn

Fără îndoială, cei născuți în zodia Capricorn sunt printre norocoșii lunii decembrie, dar și ai anului ce vine, având în vedere că Jupiter le va tranzita semnul și le va aduce o serie de beneficii, oportunități și șanse financiuare, șanse de a se îmbogăți. Sunt avantajați nativii care lucrează pe cont propriu, care au o afacere sau care reiau o colaborare din trecut.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter