Horoscopul lunii martie. Zodiile care au ghinion la bani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 04 martie 2019, 10:51
Luna martie 2019 este marcată de evenimente astrologice de anvergură. După ce am aflat care sunt zodiile care au noroc în dragoste în martie 2019, dar și care este cea ma încercată zodie în această lună, ne-am propus să atenționăm care sunt zodiile care nu vor avea prea mare succes în domeniul financiar.

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda în semnul Pești în perioada 5 – 28 martie și acest aspect va influența toate zodiile, însă o parte dintre acestea vor fi influențate întocmai într-un sector financiar. Iată care sunt zodiile care pot pierde bani în luna martie 2019!

Zodii care nu au noroc la bani în martie 2019

Pentru ca tranzitul în sens aparent invers al lui Mercur să nu fie unul cu impact atât de negativ, acești nativi ar trebui să facă o reevaluare strictă și rațională a finanțelor și să încerce pe cât posibil să se mențină în echilibru. Nu este momentul să se avânte în cheltuieli majore și nici să dea bani cu împrumut sau să facă credite.

Zodia Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de retrogradarea planetei Mercur în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau terți. În această perioadă vor apărea blocaje în obținerea unei sume de bani provenită din partaje, moșteniri și asocieri și toate demersurile întreprinse în aceste direcții vor fi mult îngreunate. De asemenea, conflictele cu persoana iubită pe tema banilor vor fi la ordinea zilei. Nu este o perioadă bună pentru negocieri, tranzacții și investiții, iar cei care vor demara acțiuni în acest sens ar putea pierde sume considerabile de bani.

Zodia Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte prudenți în modul de administrare a finanțelor deoarece sunt tentați să cheltuie peste măsură și să facă investiții deloc profitabile. Sub nicio formă, în această perioadă, nativii Scorpion nu trebuie să joace la jocuri de noroc sau să facă speculații financiare, deoarece riscul de a pierde bani este foarte mare. În plus, pot apărea cheltuieli neprevăzute cu persoana iubită sau cu copiii. Pe de altă parte, nativii vor fi tentați să cheltuie bani pe distracții și acest aspect le va dezechilibra dramatic situația financiară. Cei care creează, artiștii pot, de asemenea, să piardă un contract și sunt sfătuiți să amâne negocierile.

Zodia Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi afectați de retrogradarea planetei Mercur întocmai în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Acești nativi nu trebuie sub nicio formă să facă investiții sau tranzacții în această perioadă, deoarece acestea se pot dovedi mai puțin favorabile lor și pot pierde bani. De asemenea, nu este momentul schimbării locului de muncă, deoarece salariul pe care l-ar putea obține la o altă firmă s-ar putea să nu fie pe placul lor sau ceea ce au discutat la interviul inițial poate să nu se mai potrivească cu ceea ce vor semna. Chiar dacă sunt nemulțumiți de condițiile de salarizare, negocierile nu sunt absolut deloc susținute în această perioadă, iar nativii nu vor reuși să obțină mărire dorită. Atenție la furturi și pierderi!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter