Zodii care strică cheful de sărbători

De Amelia Matei, pe
Sărbătorile sunt aproape, iar dacă vrei să te bucuri de spiritul lor, ar trebui să eviți anumite persoane. Vezi ce zodii strică magia Crăciunului.

Berbec

Nu ești deloc impresionată de beculețe, Moș Crăciuni și alte lucruri care țin de sărbătorile de iarnă. Pentru tine, Crăciunul este doar un motiv pentru comercianți să se îmbogățească și nu vrei să te lași prinsă în strategia lor. Sigur, nu refuzi o invitație la masa dată cu această ocazie, dar cu siguranță nu te vei abține de la discursurile prin care vrei să îi faci pe ceilalți să înțeleagă cât de inutil este să cheltuiască sume uriașe cu această ocazie. Dacă nu te abții, s-ar putea ca iarna viitoare să petreci sărbătorile singură.

Leu

De Crăciun, tu ești singura persoană de care îți pasă. Îți faci cadouri toată luna, nu refuzi nicio invitație la petrecerile organizate cu această ocazie, primești daruri de la alții, dar nu te gândești deloc la cei din jur. Ești cea mai egoistă persoană, iar asta îi scoate din sărite pe cei din jur. Pentru tine, spiritul Crăciunului înseamnă să fii bună cu tine și să nu îți refuzi nimic. După o astfel de perioadă, sunt mari șanse să te trezești cu câteva kilograme în plus și câțiva prieteni în minus.

Citește și: Ce te stresează de sărbători, în funcție de zodie

Fecioară

Nu e vorba că nu crezi în magia sărbătorilor, dar ești cea mai stresată persoană în această perioadă. Ești toată numai liste și bugete și nu te gândești la nimic altceva decât la cum să pui la cale Crăciunul perfect. Nimănui nu îi pasă dacă cozonacul are sau nu scorțișoară sau dacă șervețelele de pe masă sunt roșii cu buline verzi sau verzi cu buline roșii. Vorbești despre masa de sărbători ca despre o chestiune de viață și de moarte, iar ceilalți s-ar putea să nu te mai suporte.

Scorpion

Pesimismul tău nu dispare nici în această perioadă! Pentru tine, totul este inutil și nimic nu merită atenție. Este destul de greu ca cineva să reziste în preajma ta de Crăciun, pentru că ai și tendința de a face glume pe seama celor care se lasă cuprinși de magia sărbătorilor. Și ce pretenții ar putea să aibă cineva de la tine, când visul tău cel mai mare din copilărie era să îl tragi în piept pe Moș Crăciun?

Capricorn

Nu suporți vacanțele de sărbători și nu înțelegi de ce cineva vrea să renunțe la proiectele importante de la birou doar ca să mănânce și să facă schimb de cadouri. Nu suporți Crăciunul și nu eziți să le transmiți asta celor care împrăștie magie în jurul tău. Ești de evitat în această perioadă, pentru că vei strica buna-dispoziție și sunt șanse chiar să țipi în gura mare că Moș Crăciun nu există.

Sursa foto: 123rf, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter