Înscrie-te la Atelierele de idei Unica! Tema ediției: “Pregătește-ți corpul pentru vară”

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Revista Unica te invită să te înscrii la o nouă ediție a întâlnirilor cu cititoarele, care va avea loc joi, 27 aprilie, în centrul comercial Park Lake, de la ora 18:30. Accesul este gratuit, dar trebuie mai întâi să te înscrii aici. Atenție, locurile sunt limitate!

Tema noii ediții a atelierelor de Idei Unica se intitulează “Pregătește-ți corpul pentru vară”. Ea va fi dezbătută de cele patru vorbitoare invitate de Unica: Carmen Brumă, Sonia Argint Ionescu, dr Diana Plăcintescu (specialist dermatolog) și Simona Flor (inginer chimist și nutriționist).

Carmen BrumaVedeta de televiziune Carmen Brumă ne va povesti din propria experiență cum se obține și mai ales cum se menține o siluetă de vis, chiar și după ce ai născut.

Sonia Argint IonescuSonia Argint Ionescu, realizatoarea emisiunii TV „Vreau să fiu sănătos”, ne va împărtăși ultimele noutăți în materie de lifestyle și cum pot fi împământenite obiceiurile alimentare sănătoase în cadrul familiei.

Diana PlacintescuMedicul dermatolog Diana Plăcintescu ne va explica ce putem face pentru a avea o piele și un păr frumos și strălucitor la început de vară, dar și cum să ne protejăm eficient de radiațiile solare.

Simona FlorSpecialista în nutriție Simona Flor ne va oferi informații antiageing utile și trucuri de dietă prin care să scăpăm de kilogramele nedorite și de celulită înainte de vacanța de vară.

Te așteptăm joi, 27 aprilie, de la ora 18:30 la Park Lake (bd. Liviu Rebreanu nr. 4). Nu uita să completezi formularul de înscriere. Atenție, locurile sunt limitate! Iată și harta locației unde ne vedem joi!

harta parter Park Lake

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter