Diferențele care ne țin împreună, explicate la Atelierele de idei Unica

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Cea mai recentă ediție a Atelierelor de Idei Unica, desfășurată la ParkLake Shopping Center, a abordat tema „Diferențele care ne țin împreună“, temă ce se adresează cuplurilor căsătorite sau nu. (Foto: Vlad Chirea) 

Cei patru invitați la Atelierele de Idei Unica – Iuliana Alexa, redactor șef Psychologies, coach, Anca Serea, blogger, jurnalist,  Andreea Mihaela Retea, blogger, și Alex Căciuloiu, psihoterapeut au dezbătut pe marginea acestui subiect din perspectiva proprie, personală sau profesională și au răspuns întrebărilor adresate de public.

Iuliana Alexa, redactor șef Psychologies, coach a subliniat preconceptiile cu privire la diferențierile de ordin social care se fac de timpuriu între femei și bărbați și a vorbit despre prejudecățile pe care le au oamenii cu privire la viața de cuplu.

Anca Serea, o prezență des întâlnită la Atelierele de Idei Unica, a vorbit din experiența personală si a făcut destăinuiri din viața de cuplu cu cinci copii. Anca e căsătorită cu artistul Adrian Sînă și a povestit, cum la începutul relației lor, ea era cea geloasă pentru că, prin prisma meseriei, soțul ei pleca des de acasă, și despre cum, în timp, și-a reglat aceste porniri și a învățat să devină mai tolerantă și să trateze problemele din cuplu cu eleganță.

Andreea Mihaela Retea, blogger, a abordat dintr-o perspectivă inedită tema acestei ediții. Andreea a povestit despre cum a divorțat recent de soțul ei, după un mariaj de câțiva ani și a relatat despre felul în care a simțit și a trăit această experiență deloc ușoară. Cu ajutorul unui psihoterapeut, Andreea a învățat să trăiască și să savureze viața de femeie și de mamă singură, fără să-și raporteze fericirea la prezența unui alt bărbat în viața ei.

Psihoterapeutul Alex Căciuloiu a vorbit despre cum se pot rezolva problemele inerente care apar în orice cuplu și a oferit sfaturi punctuale pentru problemele prezentate de cei din public.

La încheierea evenimentului, invitatele care au participat la Atelierele de Idei au primit din partea revistei Unica dermato-cosmetice Pell Amar, produse românești cu extract din nămol terapeutic.

De asemenea, toți cei prezenți la eveniment au avut ocazia să participe și la o tombolă, în urma căreia s-au câștigat trei seturi de relaxare NALA (Pachetul cadou Căpșuni și Ciocolată) – cosmetice cu ingrediente naturale.

Citește și – Capcanele frumuseții explicate de specialiști la Atelierele de Idei Unica

Citește și – Tendințele în modă și frumusețe pentru această toamnă prezentate la Atelierele de Idei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter