Au început înscrierile la o nouă ediție Atelierele de Idei Unica! Vino și tu!

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:49
Așa cum te-am obișnuit, la Atelierele de Idei Unica ai ocazia să întâlnești oameni ale căror mesaje și discursuri aduc noi viziuni în viața ta. A XII-a ediție a Atelierelor va avea loc, marți, 29 martie, de la ora 12:00, la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanților, nr. 50B, sector 1, București). Tema: puterea la feminin. Alături de gazda evenimentului, Raluca Hagiu (redactor-șef revista Unica), invitați vor fi Melania Medeleanu, Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm), Aurelia Leoveanu (Dacia Renault) și Cornel Tașcu (Dacia Renault).

Pentru înscrieri, intră AICI

Melania Medeleanu

Melania va dezvălui cum se educă vorbitul în public, cum se construiește mesajul în așa fel încât oamenii să nu se plictisească și cât de importantă este dicția în transmiterea mesajului. Moderatoare a numeroase evenimente de business și gazdă a diverse gale caritabile, Melania Medeleanu va povesti, din propriile experiențe, cum „se construiește” imaginea unei femei puternice. Pe lângă sfaturile extrase din cursurile sale de dicție și public speaking, Melania va povesti și despre proiectul umanitar MagicCamp, dedicat copiilor bolnavi de cancer, în care este implicată cu tot sufletul.

Atelierele de idei Unica

Rucsandra Hurezeanu

Rucsandra Hurezeanu va povesti cum a reușit să creeze un brand de succes și să-l transforme dintr-un brand local într-unul global. Cum este văzută puterea la feminin într-o societate in care majoritatea managerilor sunt bărbați, cum reușește să se impună la negocieri și cum este văzută femeia manager în alte culturi sunt alte teme despre care va vorbi la această ediție a Atelierelor.

Atelierele de idei Unica

Aurelia Leoveanu

Aflată în topul „200 cele mai puternice femei din România”, Aurelia Leoveanu este, din 2012, director general Renault Credit International. La Atelierele de Idei Unica va vorbi despre parcursul profesional și despre cum a ajuns, pas cu pas, după ani de experiență, să fie una dintre persoanele care iau decizii într-o companie multinațională.

Atelierele de idei Unica

Cornel Tașcu

Director al Direcţiei Sisteme Informaţionale Renault România şi Renault Turcia, Cornel Taşcu conduce o echipă formată din 130 de persoane, pentru a coordona activitatea sistemelor informaţionale ale companiei. La Atelierele de Idei, Cornel Tașcu va prezenta câteva statistici și cifre care vor arăta rolul femeilor și puterea acestora într-o lume a bărbaților.

Cornel Tascu

Vă așteptăm marți, 29 martie, la o nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica! Mulțumim partenerilor Dacia Renault, Hotel Marshal Garden, 5 O’Clock Tea Time, Granini, tarte Mici și Creative Bar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter