Secretele brandingului personal dezvăluite la Atelierele de idei Unica

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:49

Cea de-a șaptea ediție a Atelierelor de idei Unica a adunat într-o elegantă sală a hotelului Epoque din București peste 140 de cititoare ale revistei Unica, dornice să afle secretele brandingului personal de la actrița Adela Popescu și vedeta de televiziune Iuliana Tudor.
Participantele la Atelierele de idei Unica au avut și ocazia de a câștiga o ședință de machiaj profesional, efectuată de make-up artistul Avon, Carmen Dincă și de a participa în direct la conturarea unei strategii de branding personal, pas cu pas. Notorietatea, în primul rând, dar și autenticitatea, constanța, autoritatea într-un domeniu, unicitatea, tenacitatea, și, nu în ultimul rând, bunele intenții sunt câteva dintre ingredientele de succes în brandingul personal – am aflat de la vedetele invitate la Atelierele de idei Unica. Evenimentul, moderat de Raluca Hagiu, redactor-sef al revistei Unica, și organizat cu sprijinul AVON și ECCO, s-a prelungit mult după prezentările oficiale, iar atmosfera elegantă, dar nepretențioasă a fost completată de gustările gourmet oferite de gazde – Hotel Epoque.
Vezi aici mai multe imagini de la eveniment și urmărește materialul video de la cea mai recentă ediție a Atelierelor de Idei Unica
(Foto: Cristi Duminecioiu, Armand Ionescu, Video Robert Hanciarec)
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter