Carmen Dincă a povestit ce înseamnă meseria de make-up artist, la Atelierele de Idei Unica

De Sandra Sarbu, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:50

Carmen Dincă s-a numărat printre invitatele la ediţia de decembrie a Atelierelor de Idei Unica. Ea este make-up artist la Avon şi a vorbit despre cât de profitabilă poate fi frumuseţea.
Experta în machiaj şi-a început prezentarea vorbind despre cum a ajuns ea – şi cum poate ajunge oricine îşi doreşte – să fie make-up artist. Drumul este destul de simplu: dacă te pricepi cât de cât şi te atrage subiectul, atunci mergi la şcoala de machiaj cu cele mai bune recomandări, îţi „faci mâna” cât poţi de bine cu ajutorul prietenelor şi te promovezi cât mai puternic pe site-urile de socializare.
În plus, este important să fii mereu în pas cu moda şi constant să înveţi tot ce se poate. Astfel, în timp, ajungi să fii tot mai căutată şi chiar să te angajezi la companii de renume precum Avon.
Carmen Dincă a povestit ce înseamnă meseria de make-up artist, la Atelierele de Idei Unica
Atunci când machiază, Carmen Dincă a povestit că are trei reguli de bază, de care se ţine de fiecare dată: pe chip se exprimă frumuseţea interioară, machiajul trebuie să te pună în valoare, nu să te urâţească, şi tu trebuie să fii cea care îl poartă şi nu invers.
În final, artistul de make-up a povestit pe scurt ce calităţi i-au adus ei succesul: pasiunea, bunătatea, seriozitatea, iubirea de oameni şi de frumos, bunul-gust şi curajul de a aborda noutatea – pentru că doar aşa poţi merge înainte.
Sponsorii şi partenerii evenimentului au fost: Philips, AVON, CIELO Venezia, Hotel Capital Plaza şi agenţia House of Style.
Vezi mai multe imagini de la Atelierele de Idei Unica în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter