Cum a fost la Atelierele de Idei Unica, ediția a X-a

De Carmen Ștefancu, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:49

Umor, bună-dispoziție, invitate relaxate cu discursuri interesante și amuzante, care au stârnit aplauzelele celor peste 100 de cititoare participante. Cea de-a X-a ediție a Atelierelor de Idei Unica, desfășurată pe 22 iunie la Hotel Capital Plaza din București, a avut ca temă vacanța, cu tot ceea ce presupune ea: cum ne organizăm bagajul, cum negociem cu partenerul pentru a avea o călătorie cât mai confortabilă, ce gadget-uri ne trebuie pentru a ne relaxa.
Invitatele serii au reușit să ne introducă în atmosfera de vacanță, așa încât toată lumea a plecat acasă cu zâmbetul pe buze și cu planuri pentru o călătorie de vis. Urmărește un filmuleț care surprinde atmosfera de la ediția cu numărul zece a Atelierelor de Idei.

Ce am învățat la această ediție?

Raluca Hagiu, redactor-șef revista Unica, a deschis seara, prezentându-le pe cele patru invitate: Ana Morodan (fashion blogger), Cristina Pateșan (Product Division Manager Orange), Miruna Stănculescu (psiholog) și Corina Caragea (prezentatoare TV). În continuare îți oferim câteva idei pe care le-am reținut din discursurile lor:

Ana Morodan: „În vacanță mi se pare foarte important să mă simt confortabil, dar, în același timp, să fiu chic. De obicei, îmi iau haine basic și mulți teniși. Micul meu secret? Accesoriile. Cât mai multe și mai variate, pentru a pune în evidență ținutele.”

Cristina Pateșan: „Din kitul digital pentru vacanță nu lipsesc telefonul mobil, tableta, bateria de rezervă, cărțile și muzica în format digital, aplicațiile care vă pot fi de folos, de la cele de călătorie până la cele de muzică (Deezer) și device-urile wearables care sunt utile în orice călătorie.”

Corina Caragea: „Sunt genul de turist documentat, care își caută atent hotelul, avionul și își face lista de obiective de acasă. Nu las lucrurile pe ultima sută de metri, nu cred în oferte last-minute și nici nu am un job care să-mi permită asta. Recomand să vă faceți, pe cât posibil, toate rezervările pe net, ca să evitați cozile uriașe de la casele de bilete. Uneori, e și mai ieftin.”

Ana Morodan: „În orice vacanță merg, iau cu mine o piesă vestimentară statement, care să-mi amintească de acea călătorie. Nu mă abat de la această regulă, pentru că astfel îmi rămâne amintirea acelei haine minunate legată de acea vacanță.”

Miruna Stănculescu: „Maximum de relaxare se obține după aproximativ 8 zile de concediu, de aceea recomand tuturor ca, măcar o dată pe an, să-și ia o vacanță de minimum 10 zile, în care accesul la e-mailul de serviciu să fie cât mai redus.”

Corina Caragea: „Nu vă aruncați să mâncați în restaurante cu renume, în zone turistice – sunt scumpe și nu au întotdeauna cea mai bună mâncare. Eu aleg tavernele, trattoriile, restaurantele mici, ascunse.”

Ana Morodan: „Nu uitați, cel mai important este să vă luați zâmbetul în vacanță și să fiți pregătite pentru momente de neuitat.”

Foto: Cristi Duminecioiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter