Cum îți pregătești corpul pentru vară, la Atelierele de Idei Unica

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Diete sănătoase, trucuri de atenuat celulita, antrenamente de tonifiere, idei de convins copiii să mănânce mai multe legume - pe toate le-am aflat la  cea mai recentă ediție a Atelierelor de Idei Unica, desfășurată  pe 27 aprilie în ParkLake Shopping Center din București.

Cititoare Unica la Atelierele de IdeiNoua întâlnire Atelierele de Idei Unica a reunit în jur de 100 de cititoare, dornice să afle mai multe despre  diete și noi tratamente de îngrijire a pielii, pentru a fi frumoase întreaga vară, și să le cunoască pe invitatele speciale ale revistei.

Tema discutată a fost “Pregătește-ți corpul pentru vară” și a fost dezbătută de către vedeta de televiziune Carmen Brumă, inginerul chimist cu competențe în nutriție Simona Flor, realizatoarea tv Sonia Argint Ionescu și dr Diana Plăcintescu, medic primar dermatovenerolog.

Raluca Hagiu la Atelierele de Idei UnicaÎntâlnirea a debutat cu urările de bun venit adresate auditoriului de către  redactorul-șef Unica Raluca Hagiu și de prezentarea invitatelor speciale ale revistei.

Carmen BrumăCarmen Brumă, prima vorbitoare a serii, le-a sfătuit pe cititoarele prezente să nu amâne la nesfârșit despărțirea de lucrurile care le deranjează și le-a oferit un set de reguli clare care să le ajute să-și organizeze stilul de viață mai eficient și mai sănătos atât în privința dietei, cât și a antrenamentelor sportive.

Simona FlorNutriționista Simona Flor a prezentat o perspectivă chimică asupra alimentelor, explicând că, dincolo de kilocalorii și macronutrienți, fiecare aliment în parte are o compoziție aparte, pe care e bine s-o cunoaștem pentru a avea opțiuni dietetice cât mai nutritive.

Sonia IonescuSonia Argint Ionescu, realizatoarea emisiunii “Vreau să trăiesc sănătos” de la TVR, ne-a împărtășit din propria ei experiență de soție și mamă a doi băieți în pragul adolescenței, trucuri despre cum pot fi copiii convinși să mănânce mai multe fructe și legume, dar și să facă mai multă mișcare, departe de smartphone și jocuri video. De asemenea, a subliniat importanța exemplului personal al părinților și bunicilor în transmiterea peste generații a obiceiurilor unei vieți sănătoase.

Diana PlacintescuDr Diana Plăcintescu de la Clinica Medicum a trecut în revistă cele mai frecvente neplăceri dermatologice cu care se prezintă doamnele la cabinetul său în pragul verii și a oferit informații valoroase despre prevenirea și îndepărtarea surplusului de grăsime, a celulitei, vaselor de sânge inestetice și a alunițelor.

vorbitori atelierele de ideiAtelierele de Idei s-au încheiat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri, fotografii și socializare la o cafea Nescafe Dolce Gusto și o gustare.

Redacția Unica vă dă întâlnire la o nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica în luna mai, tot la Parklake Shopping Center, căruia îi mulțumim pentru găzduire!redactia Unica

Foto: The Bucharest’s

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter