Cum te pregătești de sezonul petrecerilor? Află de la Atelierele de Idei UNICA

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:47
O nouă ediție a Atelierelor de Idei UNICA, cu tema „Cum te pregătești de sezonul petrecerilor?“, a avut loc la ParkLake Shopping Center, unde cititoarele revistei au putut afla sfaturi, idei și sugestii de la specialiști despre felul în care se pot pregăti pentru sezonul petrecerilor, fie că e vorba de o nuntă, un botez, o aniversare, un cocktail party etc. (Foto: Vlad Chirea)

 

atelierele de idei unica vlad chirea 1

Astfel, Dana Argeșan, make-up artist, Elena Perseil, fashion designer, Tiberiu Arsene, fotograf și Andreea Bălan, cântăreață, au oferit cele mai bune ponturi din vasta lor experiență profesională despre felul în care poți străluci la un eveniment important. De la felul în care ne machiem, cum ne alegem ținuta, până la atitudine și fotografiile pe care ni le facem, invitații au oferit sfaturi pertinente, au interacționat cu umor cu invitatele prezente la eveniment și au răspuns întrebărilor acestora.

Invitatele  care au participat la Atelierele de Idei au primit din partea revistei Unica produse cosmetice VIVANATURA. În plus, Carmen Burtea, fondatoarea brandului DESPOTIKO, a oferit participantelor norocoase cate un colier cu elemente swarovski.

Sfaturi de la specialiști despre cum să ne pregătim de sezonul petrecerilor

Dana Argeșan, make-up artist

dana argesan atelierele de idei

Dana Argeșan, unul dintre cei mai experimentați make-up artiști din România, le-a oferit invitatelor la eveniment sfaturi despre felul în care se pot pune în valoare prin machiaj la o ocazie importantă. Astfel, Dana Argeșan a subliniat faptul că îngrijirea prealabilă aplicării machiajul este unul dintre cei mai importanți pași, apoi a vorbit despre alegerea unor culori neutre, care să complimenteze orice ten, alegerea cu atenție a produselor în funcție de tonul pielii. Make-up-artistul a adăugat că este important să se accentueze fie ochii, fie buzele, și să nu se pună în evidență ambele trăsături. La sfârșit, machiajul se fixează neapărat cu pudră, chiar și pe tenul uscat și se adaugă spray fixator, care face ca machiajul să reziste pe o perioadă mai îndelungată. Dana Argeșan nu recomandă machiajul tip „mască“, adică acela care transformă aproape complet fizionomia și a recomandat să se pună în evidență trăsăturile și frumusețea naturală.

Elena Perseil, fashion designer

elena perseil atelierele de idei unica vlad chirea

Elena Perseil este creator de modă cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, cu numeroase colecții lansate atât în România, cât și în Franța. Ea le-a recomandat celor prezente la eveniment să nu-și pună singure piedici în alegerea unei ținute de ocazie și să poarte ceea ce vor, cu condiția să se simtă bine în pielea lor. Elena Perseil a subliniat că moda nu are reguli și că se poartă ceea ce-ți vine bine, nu neapăart ce se vede pe podiumurile de prezentare. Designerul a  recomandat ca pentru alegerea unei ținute speciale să se apeleze la un creator de modă și nu la o croitoreasă, pentru că un designer realizează o ținută care complimenteze orice siluetă. De asemenea, Elena Perseil mizează pe materiale naturale, cum ar fi mătasea, și pe detalii, cele care fac diferența.

Tiberiu Arsene, fotograf

tiberiu arsene atelierele de iedei unica vlad chirea

Tiberiu Arsene este unul dintre cei mai experimentați fotografi de beauty&fashion din România, care a realizat numeroase pictoriale speciale în paginile revistei UNICA și nu numai. El a oferit sfaturi pentru orice utilizator al unei camere foto și despre felul în care să ne facem fotografii (și selfie-uri) reușite cu telefonul mobil. Tiberiu a menționat că cel mai important factor în realizarea unei fotografii reușite este lumina și că niciun aparat, indiferent de cât de performant ar fi, nu salvează o poză dacă aceasta nu e făcută într-o lumină bine aleasă și a exemplificat la fața locului.

Andreea Bălan, artistă

andreea balan atelierele de idei unica vlad chirea

Andreea Bălan nu mai are nevoie de nicio prezentare, ea fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Andreea a povestit despre faptul că, pe parcursul bogatei ei cariere artistice, a participat la numeroase evenimente, mai ales nunți, unde a observat că miresele fac exces de detalii, care nu fac decât să încarce inutil o ținută, și le-a sfătuit pe viitoarele mirese să mizeze pe ținute simple, dar de efect. Ea a povestit despre propria ei nuntă, desfășurată pe o plajă în Malibu, unde a purtat o ținută relativ simplă, dar în care s-a simțit mai frumoasă ca niciodată. Pe principiul „Less is more“, Andreea Bălan a făcut apologia simplității elegante și a recunoscut că și stilul ei s-a rafinat odată cu vârsta.

 

Citește și – Andreea Bălan și George Burcea, chestionarul dragostei

Citește și – 4 tipuri de machiaje în tendințe

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter