Despre frumusețe la Atelierele de Idei Unica

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:49
Adela Popescu, Alina Chivulescu, Sânziana Negru și Ramona Cristian (Oriflame) au fost invitatele unei noi ediții a Atelierelor de Idei Unica, desfășurată la Hotel Marshal Garden din București.

 Într-o atmosferă relaxată, în prezența a 200 de cititoare ale revistei, Raluca Hagiu, redactor-șef Unica, a moderat discuția pe tema „Frumusețea la 20, 30, 40 de ani”.

Sânziana Negru, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din domeniul frumuseții, a vorbit despre cât de important este ca femeile să respecte pașii de îngrijire a tenului încă de la vârsta de 20 de ani. De asemenea, a ținut să precizeze că sfaturile pe care le oferă prin intermediul blogului ei nu sunt cele ale unui specialist, ci ale unei femei pasionate de acest domeniu, care vorbește din experiențele ei.

Sanziana Negru

Adela Popescu a încântat audiența vorbind despre cum s-a transformat trupul ei în perioada sarcinii și despre sfatul primit de la nutriționist care i-a recomandat să slăbească treptat, pe principiul: kilogramele pe care le-ai luat în 9 luni, tot în 9 luni trebuie să le dai jos. Întrebată la ce vârstă e frumusețea ideală, Adela a spus: „Ești frumoasă atunci când ești foarte bine cu tine. Nu ține cont de vârstă. Cele mai multe complimente le-am primit când am fost îndrăgostită, când am născut și, în general, când sunt fericită. Indiferent de ce produse cosmetice folosim, frumusețea vine din interior.”

Adela Popescu

„Calea către frumusețe este cunoașterea”, a spus actrița Alina Chivulescu, care, la 42 de ani, are silueta unei adolescente. „Important este să învățăm să ne eliberăm, să ne acceptăm, să ne redescoperim așa cum evoluăm.” Ea recomandă să aplicăm principiul „less is more” în toate activitățile zilnice. „Am ajuns ca din toate produsele de machiaj existente să am trei pe care le folosesc în mod constant: anticearcăn, cremă colorantă cu SPF și gloss”.

Alina Chivulescu

Ramona Cristian, Communication Manager Oriflame, a vorbit despre etapele din ritualul zilnic de îngrijire pe care orice femeie care dorește un ten impecabil ar trebui să le respecte: curățare și tonifiere, zona de contur a ochilor, stimulare și amplificare prin aplicarea unui serum și hidratare prin folosirea cremelor de zi și de noapte. În încheiere, Ramona a prezentat cele trei game de produse ale brandului NovAge, create în funcție de nevoile specifice ale pielii și de vârstă: Ultimate Lift, Ecollagen și True Perfection. Invitatele au avut ocazia să testeze aceste produse și să afle ce tip de ten au în spațiul amenajat de Oriflame în sala de conferințe unde a avut loc evenimentul.

Ramona Cristian - Communication Manager Oriflame

Mulțumim Oriflame, sponsorul evenimentului, și partenerilor Marshal Garden, Granini și Aqua Carpatica pentru această ediție Atelierele de Idei Unica.

Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe poze de la eveniment!

Foto: Cristian Duminecioiu, Armand Ionescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter