Ce frumoasă a fost Laura Cosoi la Atelierele de Idei Unica

De Sandra S., pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:50

Seara trecută a avut loc cea mai recentă ediţie a Atelierelor de Idei Unica, tematica fiind frumuseţea feminină. Laura Cosoi a ştiut cum să-şi pună frumuseţea în valoare…
Zeci de doamne şi domnişoare s-au strâns marţi seară la Capital Plaza pentru a le asculta pe cele patru invitate vorbind despre frumuseţe, feminitate şi tot ce cuprind aceste două subiecte. Laura Cosoi a fost a doua invitată care a vorbit la Ateliere şi a atins subiecte precum personal branding (promovarea personală) şi ce înseamnă să fii imaginea unui brand, în calitate de persoană publică.
Ce frumoasă a fost Laura Cosoi la Atelierele de Idei Unica
Şi pentru că tot a fost vorba de frumuseţea feminină, Laura Cosoi a ştiut să o arate pe cea exterioară, fizică. Astfel, a îmbrăcat o rochie drăgălaşă, neagră, cu inimioare bej, pe care a asortat-o cu o pereche de cizme până la genunchi, negre. Machiajul ales pentru eveniment a fost unul delicat, simplu, foarte feminin, iar coafura a fost, de asemenea simplă, dar de efect.
Ce frumoasă a fost Laura Cosoi la Atelierele de Idei Unica
Sponsorii şi partenerii evenimentului au fost: Philips, AVON, CIELO Venezia, Hotel Capital Plaza şi agenţia House of Style.
Vezi mai multe imagini de la Atelierele de Idei Unica în galeria foto de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter