Înscrie-te la Atelierele de Idei Unica și află cele mai bune trucuri pentru vacanța perfectă!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Cu siguranță ți-ai făcut planurile pentru vacanță, așa că tema noii ediții a Atelierelor de Idei Unica va fi pe gustul tău.

Revista Unica te invită să le întâlnești pe fabuloasele Diana Enciu și Alina Tanasă, jurnalista de travel Ana-Maria Caia și Alina Eremia, care îți vor spune cele mai tari trucuri pentru o vacanță reușită!

Noua ediție a Atelierelor de Idei va avea loc joi, 18 mai, de la ora 19:00, la ParkLake Shopping Center (Strada Liviu Rebreanu, nr. 4, București).

Cum te înscrii la Atelierele de Idei Unica

Înscrie-te AICI până pe 17 mai, ora 12:00. Atenție, locurile sunt limitate! Toate persoanele înscrise intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații. Dacă te afli printre câștigători, vei primi un e-mail de la echipa Unica în data de 17 mai.

Invitatele noii ediții Atelierele de Idei Unica

Diana Enciu și Alina Tanasă

Înscrie-te la Atelierele de Idei Unica și află cele mai bune trucuri pentru o vacanță reușită!

Cele mai populare bloggerițe de modă din România, fabuloasele Diana și Alina vor povesti despre vacanțele sau weekendurile pe care le petrec împreună. Cele mai bune prietene au povești amuzante și trucuri pentru călătorii reușite. Vino la ParkLake să le întâlnești!

Ana-Maria Caia

Înscrie-te la Atelierele de Idei Unica și află cele mai bune trucuri pentru o vacanță reușită!

Cu mulți ani de experiență în jurnalismul de travel, Ana-Maria Caia are o multitudine de povești despre cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Ce trebuie să știi atunci când intri în contact cu alte culturi, plus recomandări pentru weekend-uri petrecute în România vei afla de la ea la această ediție Atelierele de Idei.

Alina Eremia

Atelierele de idei Unica - Trucuri despre vacanta perfecta

Alina va povesti ce a învățat din călătoriile ei de până acum, unde va merge în vacanță în vara aceasta și, de asemenea, va dezvălui ce nu lipsește niciodată din bagajul ei de vacanță.

Nu uita să completezi formularul de înscriere până pe 17 mai, ora 12:00!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter