Înscrie-te la o nouă ediție Atelierele de Idei Unica!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
O nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica are loc joi, 9 noiembrie, de la ora 19:00, la ParkLake Shopping Center (bd. Liviu Rebreanu, nr. 4). Vom afla cum să fim în formă maximă și fizică  de la invitatele noastre: Larisa Petrini (health coach), Sorina Fredholm (health coach și instructor de yoga) , Ștefania Voia (psiholog educațional și psihoterapeut) și chef Patrizia Paglieri.

Cum poți participa la Atelierele de Idei Unica

Completează acest formular până pe 8 noiembrie, ora 12:00. Locurile sunt limitate, toți înscrișii intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații.
Dacă te afli printre câștigători, vei primi un e-mail de la echipa Unica în data de 8 noiembrie, după ora 14:00. La eveniment este obligatoriu să vii cu revista Unica, ediția de noiembrie.

Ștefania Voia

Înscrie-te la o nouă ediție Atelierele de Idei Unica!

Ștefania Voia este psiholog educațional și psihoterapeut de formare cognitiv comportamentală, cu competențe în terapia schemelor și terapia sistemică cuplu-copil-familie. Ea va vorbi despre rolul emoțiilor în obținerea stării de bine.

În strânsă legătură cu starea fizică, aspectul psihologic al stării de bine este dependent de emoțiile pe care le trăim și felul în care le gestionăm. De multe ori însă, încercăm să ne ascundem de emoțiile negative și suntem tentați să ne axăm doar pe cele pozitive. Vom descoperi împreună ce efect are acest lucru asupra echilibrulul nostru psihic, vom afla ce putem face atunci când resimțim emoțiile negative și ce variante sănătoase de gestionare a lor putem găsi.

Larisa Petrini

Înscrie-te la o nouă ediție Atelierele de Idei Unica!

Larisa Petrini, health coach, este expert în sănătate și nutriție, care înțelege oamenii cu o viață aglomerată. Are o experiență de training de peste 10 ani și organizează seminarii și workshop-uri pentru cei care vor să învețe despre sănătatea corpului lor înainte să ajungă la medic, să obțină mai multă vitalitate și energie. Pe scurt, să doarmă mai bine, să mănânce mai bine, să se hidrateze mai bine și să își simplifice viața.

La Atelierele de Idei Unica, Larisa va vorbi despre o abordare holistică a stilului de viață, accentul fiind pus pe nutriție.

Sorina Fredholm

Înscrie-te la o nouă ediție Atelierele de Idei Unica!

Sorina Fredholm este health coach, instructor de yoga certificat internațional, 200 ore YTT, dezvoltator de rețetă și plan de mese și co-fondator Monday (healthy living app). Sorina vine la Atelierele de Idei Unica pentru a ne explica beneficiile unui stil de viață sănătos, din care nu ar trebui să lipsească yoga, pilates și o alimentație cât mai echilibrată.

Patrizia Paglieri

O noua editie Atelierele de Idei Unica

Născută în America, de ani buni în România, Patrizia iubeşte mâncarea tradiţională italienească. Mâncarea şi limba italiană pe care o vorbeşte în casă, cu mama sau cu clienţii italieni la restaurant, îi sunt de-ajuns. Acasă, dintotdeauna a fost locul unde îi este familia. Cu cei dragi alături, poate să trăiască oriunde în lume şi să se simtă acasă. De aceea gustul României este azi cel de casă, de familie. Şi de prieteni. Este aici din ’93.

Chef Patrizia Paglieri vine la Atelierele de Idei Unica pentru a vorbi despre echilibrul în alimentație și plăcerea gătitului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter