La Atelierele de Idei Unica găsim soluții pentru „Provocările vieții de cuplu”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 22 august 2019, 12:08
Vrei să ai o relație de cuplu reușită? Ai întrebări la care nu ai găsit încă răspunsurile potrivite? Vino joi, 22 august 2019, de la ora 19.00, la Atelierele de Idei Unica, să discutăm împreună cu invitații noștri despre "Provocările vieții de cuplu". 

Cu toții ne dorim o viață de cuplu durabilă și echilibrată, dar provocările vor apărea cu siguranță și trebuie să învățăm să le facem față. Invitații noștri, Oana Stoianovici, feminity coach, Alex Căciuloiu, psihoterapeut, și cântăreața Dana Nălbaru vor fi alături de noi pentru a despica firul în trei și a ne oferi soluții în ceea ce privește „Provocările vieții de cuplu”.

Oana Stoianovici, feminity coach

La Atelierele de Idei Unica găsim soluții pentru "Provocările vieții de cuplu"

Cu o experiență de peste 14 ani în programe de coaching și leadership transformațional, în ultimii ani, Oana Stoianovici s-a concentrat, în mod particular, asupra practicilor de vindecare cuantică, cu aplicație în special în zona de feminitate.

A studiat practici de vindecare, ritualuri de trecere și inițiere spirituală, în comunități tradiționale.

Pornind de la experiența directă, și-a dezvoltat propria metodă, aplicată în workshopuri și programe de coaching, precum O Zi de Feminitate, Tainele Feminității Sacre sau Copilul Interior.

La Atelierele de Idei Unica vom afla de la Oana cum să ne cultivăm și afirmăm feminitatea.

Alex Căciuloiu, psihoterapeut

alex caciuloiu, psiholog

Alex-Octavian Căciuloiu est psihoterapeut experiențialist autonom, practician EMDR- nivel I, cu competențe în psihotraumatologie. Cu o bogată experiență în consiliere de cuplu, gestionarea situațiilor critice, cum ar fi divorțul sau doliul, aspecte toxice de relaționare interpersonală și în cuplu, Alex va veni la Atelierele de Idei Unica pentru a ne vorbi despre cele mai importante momente de cumpănă în viața de cuplu și cum să le depășim.

Dana Nălbaru, artistă

dana nalbaru

Prin muzica sa, Dana rupe tăcerea despre suferința la 40 de ani. Artista a lansat în cadrul campaniei „Redescoperă iubirea”, lansată în 2018, noul ei clip denumit simbolic, DRAMA, un strigăt de ajutor al oamenilor aflați în suferință. A doua piesă din această campanie, compusă şi interpretată de artistă, vine cu un mesaj mult mai puternic despre drama oamenilor însinguraţi şi nefericiţi fix în acea etapă a vieţii când se aşteptau să fie împliniţi pe toate planurile.

„Văd atâta suferinţă în jur şi de aceea nu mai vreau să tac. Toţi trecem prin momente de criză în viaţă, când avem nevoie de sprijin şi înţelegere de la cei de lângă noi. Am ales să nu mai stau deoparte şi să mă implic, pentru a motiva oamenii să fie empatici, să se deschidă şi să se susţină unii pe alţii, fie şi cu un umăr pe care cineva poate plânge. Vreau să duc mai departe campania de conştientizare Redescoperă iubirea, lansată anul trecut cu speranţa că dacă ne redescoperim iubirea din noi putem ieşi din această Dramă, care afectează prea multă lume din jur” a declarat Dana Nălbaru.

Mihai Morar, prezentator de televiziune și de radio

mihai morar

Mihai Morar a crescut într-o familie frumoasă și iubirea de care a fost înconjurat l-a ajutat să își construiască o relație de cuplu reușită, care este tot mai puternică odată cu trecerea timpului. Este căsătorit de 13 ani cu Gabriela și împreună au trei fetițe: gemenele Mara și Cezara, de 11 ani, și Roua, de numai o lună. Cei doi se bucură de una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz și au ales să-și păstreze iubirea departe de ochii publicului, ceea ce a stârnit, de multe ori, curiozitate. El va veni la Atelierele de Idei Unica să ne povestească, din experiență, despre cele mai mari provocări ale sale, ca bărbat, în viața de cuplu.

Cum să te înscrii la Atelierele de Idei Unica

Dacă vrei să faci participi la noua ediție a Atelierelor de Idei Unica, tot ce trebuie să faci este să te înscrii AICI până pe data de 20 august, ora 14:00.

Locurile sunt limitate, iar toți cei înscriși intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații. Accesul minorilor este strict interzis.

Dacă te afli printre cei selecţionați, vei primi un e-mail de la echipa revistei Unica cel târziu până la data de 21 august, ora 17:00.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter