Nu ratați Atelierele de Idei Unica din 21 februarie. Vom vorbi despre frumusețe cu și fără bisturiu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 februarie 2019, 18:28
Vă așteptăm la o nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica să discutăm, alături de speakeri de top, despre "Frumusețe cu și fără bisturiu". Evenimentul va avea loc joi, 21 februarie, de la ora 19.00, în incinta complexului comercial Parklake. 

Ce mai înseamnă frumusețea pentru femeia modernă? Tinerețea fără bătrânețe este un mit sau medicina are secretul unei frumuseți fără cusur? Cum să avem un zâmbet irezistibil? Dar un ten perfect? Vom descoperi răspunsurile la ediția „Frumusețe cu și fără bisturiu” din cadrul Atelierelor de Idei Unica, alături de cei patru invitați ai revistei Unica.

Cine sunt invitații Atelierelor de Idei Unica

Diana Andrei, medic stomatolog

dr diana andrei, atelierele de idei unica

Diana Andrei este medic stomatolog, specialist CEREC CAD/CAM (coroane și fațete dentare într-o oră), în cadrul Clinicilor Dr.Leahu. Îi face plăcere să lucreze cu oamenii și acceptă întotdeauna provocările legate de cazurile complexe, atât din punct de vedere chirurgical, cât și protetic. Se simte împlinită din punct de vedere profesional atunci când reușește să le redea pacienților sănătatea, zâmbetul și încrederea de sine. Diana Andrei vine la Atelierele de Idei Unica să ne spună care sunt cazurile în care tratamentele cu fațete dentare sunt potrivite. Dacă până nu demult erau considerate a fi rezervate vedetelor, astăzi au devenit accesibile oricui își dorește un zâmbet frumos și este conștient de importanța acestuia, însă accesibilitatea tratamentului vine și cu un dezavantaj. Fațetele dentare puse incorect, în loc să îți ofere un zâmbet de covorul roșu, îți pot cauza probleme gingivale grave sau un zâmbet inestetic.

Diana Bart, prezentatoare Prima Tv

Diana Bart are o experiență de aproape 20 de ani în televiziune, dar nu s-a limitat doar la această meserie. Puțini știu că vedeta este și designer de interor, iar în timpul liber îi place să picteze. Aceasta nu poate rămâne indiferentă la suferința semenilor ei, motiv pentru care se implică în campanii sociale și alte acte de caritate. Pe lângă proiectele de care se ocupă, Diana este și mămica unei fetițe de aproape 2 ani. Are 37 de ani și o viață extrem de activă, iar asta o ajută să arate impecabil. Cum reușește să se mențină în formă și să aibă un corp de invidiat, ne va spune la Atelierele de Idei Unica.

Anca Oprescu, medic specialist chirurgie plastică

anca oprescu, atelierele de idei unica

Dr. Anca Oprescu și-a dorit să fie medic din copilărie. A făcut Medicina, a lucrat un deceniu în industria farmaceutică și a avut apoi curajul să se întoarcă la prima dragoste, chirurgia. S-a specializat în chirurgie plastică în Marea Britanie, în Franța și în Suedia, la Stockholm. Acum Dr. Anca Oprescu este unul dintre medicii echipei Cronos Med by Dr. Constantin Stan. A revenit în România cu o cultură inedită – aceea a occidentalilor pentru care injectările și operațiile estetice fac parte din firescul vieții. Despre toate acestea ne va povesti pe larg la Atelierele de Idei Unica.

Ina Șoșoacă, medic specialist dermatologie și medicină estetică

Ina Șoșoacă, Atelierele de Idei Unica

Dr. Ina Șoșoacă, medic specialist în dermatologie și medic estetician Cronos Med și Cronos Beauty, are o vastă experiență în tratamente invazie și non-invazive (mezoterapie, biorevitalizare, substanțe de umplere, PRP, toxină botulinică, peeling chimic, fire biodegradabile, laser ablativ și fracțional, MD Codes). Este, de asemenea, creator și susținător de cursuri cu metode și tehnici personale în medicina estetică. Mai mult de atât, este speaker la cele mai importante congrese de profil (medicină estetică și chirurgie plastică), specializat în tehnica minim invazivă de lifting facial cu fire biodegradabile Aptos. Ne va vorbi despre toate aceste proceduri la Atelierele de Idei Unica.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter