Despre personal branding, la Atelierele de Idei Unica

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:49

Ieri seară, 28 aprilie, revista Unica a organizat, la Hotelul Epoque din București, cea de-a șaptea edi]ie a Atelierelor de Idei Unica, eveniment organizat cu sprijinul AVON și ECCO.
Peste o sută de cititoare au participat la o întâlnire cu actriț a Adela Popescu, vedeta de televiziune Iuliana Tudor și publisherul revistelor Ringier România, Cristina Stănciulescu, întâlnire moderată de Raluca Hagiu, redactorul-șef al revistei Unica.
Tema de discuție a fost „personal branding”. Seara a fost deschisă de Cristina Stănciulescu, a cărei prezentare a evidenț iat trăsăturile esențiale de care ai nevoie pentru a-ți transforma numele într-un brand: notorietatea, în primul rând, dar și autenticitatea, constanța, autoritatea într-un domeniu, unicitatea, tenacitatea și, nu în ultimul rând, bunele intenții.
Rețeta succesului personal a fost devoalată și de cele două vedete invitate, Adela Popescu și Iuliana Tudor, care au încântat audiența cu naturalețea lor. Tonul relaxat al discuțiilor a continuat după o sesiune de întrebări și răspunsuri, fiind condimentat discret de gustări delicioase, oferite în atmosfera distinsă a hotelului Epoque. Cititoarele invitate au putut testa noile produse AVON și au primit mici cadouri constând în reviste și cosmetice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter