Puterea la feminin, dezbatuta la Atelierele de Idei Unica

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:49

Foto – Dana Oprisan (Grup Renault Romania), Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm), Raluca Hagiu (redactor sef Unica), Cornel Tascu (Grup Renault), Aurelia Leoveanu (RCI Leasing Romania) si Melania Medeleanu.

Cea de-a douasprezecea editie a Atelierelor de Idei Unica a avut loc marti, pe 29 martie, ocazie cu care in jur de 200 de invitati s-au intalnit cu redactorii revistei.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Evenimentul, sponsorizat de Grupul Renault Romania, i-a avut ca invitati speciali pe Rucsandra Hurezeanu, Aurelia Leoveanu, Melania Medeleanu si pe Cornel Tascu.

Redactia Unica

Foto – echipa Unica

Rucsandra Hurezeanu, proprietara brandului de dermocosmetice si protagonista celei mai recente coperte a revistei, le-a vorbit cititoarelor despre provocarea de a transforma marca Ivatherm intr-un brand de renume international, dar si despre momentele de cumpana prin care a trecut in cariera sa de antreprenor si despre cum a gasit puterea de a le depasi cu brio.

Rucsandra Hurezeanu

Aurelia Leoveanu, care este director general al RCI Leasing Romania, si-a spus – cu umor – propria poveste de cariera, demonstrand ca poti urca treapta cu treapta, pana la postul de director general, daca esti tenace si demonstrezi profesionalism.

Aurelia Leoveanu

Cornel Tascu, director al Directiei Sisteme Informatice la Renault Romania si Renault Turcia, ne-a oferit date statistice despre femeile pe piata muncii, dar si despre cum este sa lucrezi cu multe doamne atunci cand esti barbat.

Cornel Tascu

Intalnirea a fost incheiata de emotionantul discurs al Melaniei Medeleanu, jurnalista la Prima TV, care si-a dedicat tot timpul disponibil After School-ului pentru copii saraci de la Clinceni si proiectului Magic Camp – tabara dedicata copiilor bolnavi de cancer.

Melania Medeleanu

Multumim sponsorului Grupul Renault Romania si partenerilor Hotel Marshal Garden, Tarte Mici, Creative Bar si Granini.

parteneri atelierele de idei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter