Sfaturi pentru mamici la Atelierele de idei Unica

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:49

Sambata, 1 noiembrie, a avut loc o noua editie a Atelierelor de idei Unica. De data aceasta, evenimentul a fost dedicat mamicilor si viitoarelor mamici.
Acestea au primit o multime de sfaturi bune de la invitatele noastre, in timp ce piticii lor s-au distrat la o petrecere de Halloween organizata special pentru ei.
Specialistii in nutritie si dermatologie le-au vorbit cititoarelor noastre despre importanta ingrijirii corecte inainte de sarcina, in timpul sarcinii si dupa nastere.
Dr. Simona Tivadar, medic primar diabet, boli de nutritie si mtabolism ne-a spus in ce consta o alimentatie sanatoasa care sa-i asigure unei mamici toata energia de care are nevoie.
Dr. Ioana Simian medic specialist dermatolog ne-a explicat in ce consta ingrijirea corecta a pielii atat in timpul sarcinii, cat si dupa nastere, pentru a evita problemele specifice acestei perioade.
Ca de obicei, printre invitatele noastre s-au numarat si vedete de televiziune. Anca Serea si Andreea Berecleanu, mamici cu experienta, si-au amintit despre primii lor pasi in aceasta „meserie” si le-au impartasit celor prezente trucurile prin care ele se mentin in forma.
In tot acest timp, copiii prezenti la eveniment au avut parte de multa distractie la o petrecere de Halloween pusa la cale pentru ei de Mirela Retegan si gasca Zurli.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter