Te așteptăm pe 7 septembrie la o nouă ediție Atelierele de Idei Unica! Înscrie-te acum!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Vino pe 7 septembrie la ParkLake Shopping Center (bd. Liviu Rebreanu, nr. 4), începând cu ora 19:00 pentru a afla tot ce trebuie să știi despre garderoba de toamnă.

Invitatele acestei ediții sunt Dana Rogoz, Ana Morodan (antreprenor online), Mirela Vescan (make-up artist) și Lorelei Bratu (antreprenor, specialist în comunicare și body activist).

Cum poți participa la Atelierele Unica

Completează acest formular până pe 6 septembrie, la ora 12:00. Locurile sunt limitate, toți înscrișii intră în tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații.
Dacă te afli printre câștigători, vei primi un e-mail de la echipa Unica în data de 6 septembrie, după ora 14:00. La eveniment este obligatoriu să vii cu revista Unica, ediția de septembrie.

Invitatele Atelierelor de Idei Unica din 7 septembrie

Dana Rogoz

Dana Rogoz la Atelierele de Idei Unica

La fiecare început de sezon ne întrebăm cum putem avea ținute chic, în tendințe, cu un buget accesibil. Aceasta este una dintre temele despre care va vorbi Dana Rogoz la Atelierele de Idei Unica.

Ana Morodan

Ana Morodan la Atelierele de Idei Unica

Cu toții așteptăm începutul fiecărui sezon pentru a afla tendințele în modă și frumusețe. Ana Morodan, antreprenor online, îți va spune la Atelierele de Idei Unica cum să-ți păstrezi stilul personal, într-o lume capitalistă, fără să devii sclava tendințelor.

Mirela Vescan

Mirela Vescan la Atelierele de Idei Unica

Mirela Vescan, make-up artist, va povesti despre tendințele în machiaj ale acestei toamne și despre cum le adaptăm în avantajul propriei frumuseți. Ea va oferi și trucuri pentru machiaje care să-ți pună în evidență frumusețea naturală.

Lorelei Bratu

Lorelei Bratu la Atelierele de Idei Unica

Lorelei Bratu este antreprenor, specialist în comunicare și body activist. Este o femeie care ne dovedește că stilul nu ține cont de numărul kilogramelor pe care le ai și vine la Atelierele de Idei să ne vorbească despre cum să dărâmi canoanele de frumusețe impuse de modă. De asemenea, ea va vorbi și despre ce ar trebui să porți toamna aceasta dacă ești o femeie care nu se încadrează în proporțiile de 90-60-90.

Nu uita să te înscrii la Atelierele de Idei Unica până pe 6 septembrie completând acest formular!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter