Tendințele în modă și frumusețe pentru această toamnă prezentate la Atelierele de Idei Unica

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Vineri, 11 ianuarie 2019, 12:48
Cititoarele revistei Unica au venit aseară la ParkLake Shopping Center pentru a le întâlni pe Dana Rogoz, Mirela Vescan (make-up artist) și Lorelei Bratu (antreprenor, specialist în comunicare și body activist), invitatele unei noi ediții Atelierele de Idei Unica.

Ele au vorbit despre tendințele în modă și frumusețe din acest sezon și cum le putem adapta în avantajul propriei frumuseți. Ana Morodan a fost și ea prezentă la Ateliere printr-un mesaj video înregistrat în dimineața evenimentului. Îl poți vedea în live-ul de mai jos, de la minutul 4:10.

Evenimentul a fost transmis live pe Facebook, așa că le poți urmări pe invitatele noastre mai jos.

Dana Rogoz: „Există și lucruri pe care le putem împrumuta din garderoba bunicilor”

Relaxată, Dana Rogoz a vorbit despre cum putem avea ținute în tendințe cu un buget accesibil. După cum ne-a spus, s-a documentat înainte de a veni la ParkLake și a prezentat câteva dintre piesele cheie ale acestui sezon.

Dana Rogoz la Atelierele de Idei Unica

„O piesă de investiție pentru această toamnă e reprezentată de botinele albe. Botinele albe sunt noile botine negre pe care le poți purta cu jeanși mai scurți sua cu rochii. De asemenea, tot o piesă de investiție sunt și cizmele peste genunchi, un model mai larg pe picior”, a spus Dana. În privința culorilor, se poartă cele puternice: roșu aprins, galben roz, accesorizate tomnatic.

„Există și lucruri pe care le putem împrumuta din garderoba bunicilor (trenciurile supradimensionate cu cordon în talie) sau a taților (sacouri cu umeri măriți)”, a adăugat Dana.

Mirela Vescan: „Nimic nu te schimbă mai radical decât un ruj”

Make-up artistul Mirela Vescan a povestit pe îndelete despre tendințele în machiaj ale acestei toamne și despre cum le poți adapta în avantajul propriei frumuseți.

Mirela Vescan la Atelierele de Idei Unica

Ea a subliniat că din fiecare tendință trebuie să luăm anumite elemente, nu să copiem în totalitate. De exemplu, în cazul unui machiaj puternic, dramatic, al ochilor, putem lua forma grafică și culoarea. O atenție sporită trebuie să acorzi buzelor. „Nimic nu te schimbă mai radical decât un ruj”, spune Mirela. Nuanțele naturale sunt și ele la modă în această toamnă. Fondul de ten trebuie să fie cu putere mare de acoperire și textură foarte fină. Află mai multe tendințe din videoul de la începutul articolului (minutul 10:03)!

Lorelei Bratu: „Încredrea în noi nu ține de numărul kilogramelor, iar fericirea nu stă în părerea celorlalți”

Lorelei Bratu la Atelierele de Idei Unica

Lorelei a încheiat seara cu un discurs în care a subliniat că frumusețea nu ține de standardele 90-60-90. „În acestă toamnă este la modă să fii tu cea reală și autentică. Încetează să-ți ascunzi corpul și pune în valoare ce ai! Evidențiază-ți calitățile! Aș vrea ca toate femeile de pe lumea asta să se simtă mândre de corpul lor. Și să conștientizeze că nu trebuie să respecți vreun standard sau să te încadrezi într-un șablon de frumusețe impus de societate. Viața e prea scurtă să ne pierdem vremea cu insecurități și complexe. Distrați-vă, iubiți-vă corpul! Aveți încredere în voi și escaladați toate capcanele impuse de societate, de media sau de vecina de la bloc. Încredrea în noi nu ține de numărul kilogramelor, iar fericirea nu stă în părerea celorlalți.”

La finalul evenimentului, invitatele au savurat o cafea Nescafé Dolce Gusto și au participat la o tombolă cu premii oferite de  Meli Melo Paris, www.ivy.ro, Takko și Deichmann.

Dana Rogoz la Atelierele de Idei Unica

Dana Rogoz a extras câteva dintre câștigătoarele tombolei

Parklake Shopping Center - Atelierele de Idei Unica

Vă așteptăm pe 12 octombrie la o nouă ediție Atelierele de Idei Unica, la ParkLake Shopping Center!

Foto: Vlad Chirea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter